5053873217 [email protected]

Coşkun Sabah’ın eski piyanisti Murat Manap, ünlü şarkıcıya, kendisine ‘gudubet, fare surat’ gibi hakaret içeren mesajlar attığı iddiasıyla dava açtı.

COSKUN SABAH

Eşi Ceyda Sabah ile boşanma davası devam eden Coşkun Sabah’a, eski piyanisti Murat Manap da 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; sanatçının, vergi kaçırdığı iddiasıyla vergi dairesine şikayet edilmesinden kendisini sorumlu tutup hakaret dolu mesajlar attığını savunan Manap, suç duyurusunda bulundu.
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davaya göre Murat Manap, Coşkun Sabah’ın konserlerinde bir süre piyanistlik yaptı. Coşkun Sabah, bir süre sonra Murat Manap’la yollarını ayırmak istediğini açıkladı. Manap da Coşkun Sabah’la çalışmayı bıraktı. Coşkun Sabah, aradan bir süre geçtikten sonra birileri tarafından vergi kaçırma suçundan şikayet edildi. Sabah, kendisini vergi dairesine şikayet eden kişinin Manap olduğunu düşündü. İddiaya göre ünlü sanatçı, Manap’ın telefonuna defalarca küfür, hakaret ve iftira içeren mesajlar gönderdi.

“REZİL HERİF, ÇULSUZ, GUDUBET”

20 Ekim 2015’teki mesajda, “Bir numaralı vergi kaçakçısı. Mali anlamda sonun yaklaşıyor. Yıllardır mükellef olmadan paraları cebe indirip 1 kuruş vergi ödememenin ne boyutta olacağını göreceksin rezil herif, cahil herif” diye yazdı. Murat Manap’a geçen yıl Ekim ve Kasım aylarında gönderilen diğer mesajlarda şunlar yazıldı: ‘Seni vergi kaçakçısı, çulsuz, gudubet. Dört ay içinde vergi dairesinde seninle yüzleştireceklermiş beni. Senin gibi vergi kaçakçısı ile yüzleşeceğim. O fare suratını görme işkencesinin tek tesellisi; orada acizliğini, ezilmişliğini görmek. Kaçırdığın vergileri misliyle ödeyeceksin’

Coşkun Sabah’ın gönderdiğini iddia ettiği bu mesajlar nedeniyle suç duyurusunda bulunan Manap, “Yaklaşık bir yıldan beri benim telefonuma mesajlar atmaktadır. Bu mesajların bir kısmını spam kutusuna yönlendirdim. Kendisi beni vergi kaçakçısı olarak suçlamaktadır. Coşkun Sabah’tan şikayetçiyim, uzlaşmak istemiyorum” dedi.