5053873217 [email protected]

Kardeşim Benim’ filminin başrollerini paylaşan ve sıkı dost olan Murat Boz ile Burak Özçivit’in, sevgilileri yüzünden kavga ettiği konuşuluyordu. Bu iddialara Fahriye Evcen ve Aslı Enver’den yanıt geldi.

asli-enver

İddialara göre aralarından su sızmayan Burak Özçivit ve Murat Boz, Fahriye Evcen ve Aslı Enver’in anlaşamaması üzerine kavga etmişlerdi. Ancak bu iddialara sosyal medya üzerinden müthiş bir yanıt geldi.

‘Kardeşim Benim’ filminde ağabey-kardeşi oynayan Murat Boz ile Burak Özçivit’in sevgilileri yüzünden kavga ettiği konuşulurken bu iddialara bir de aynı firmanın reklam yüzü olan Aslı Enver ve Fahriye Evcen’in sette tartıştığı konuşulmuştu. Hatta çiftler arasındaki tartışmaların ‘Kardeşim Benim’ filminin devamının çekilememesine neden olacağı söyleniyordu. Ancak bu dedikodulara, düşman çatlatan bir yanıt geldi.

Twitter üzerinden birbirlerine kalp şekli gönderen güzel oyuncular Aslı Enver ve Fahriye Evcen, söylentilerin tamamen önünü kesmiş oldu. Fahriye Evcen, bu sevgi gösterisini İnstagram üzerinden de paylaşarak, “love you babee @aslienver” yazdı.