5053873217 [email protected]

Farklı mimari tasarımı, Türkiye’de ilk kez satışa sunulan özel markaları ve gülümseten sürprizleriyle WEPUBLIC, açılış ayına özel etkinliklerle ziyaretçileriyle buluşacak. 23-25 Eylül hafta sonunda WEPUBLIC, konserler ve eğlence dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak.

wp

Rahat yaşam anlayışını; sunduğu yeni nesil alışveriş deneyimi ile birleştirerek öncelikle kapısından giren herkesin mutlu olması hedefiyle 1 Eylül’de kapılarını açan WEPUBLIC, açılış ayına özel etkinliklerle eğlenceli dünyasına yeni renkler katmaya hazırlanıyor. Akmerkez’e yeni bir soluk getiren WEPUBLIC, 23-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle misafirlerini bir kez daha şaşırtacak ve eğlenceli bir hafta sonu yaşatacak.

Samimi, özgür ve genç ruhlara hitap eden eğlenceli hafta sonu 23 Eylül Cuma günü blues gitaristi Evrencan Gündüz’ün performansları ile başlayacak. Ünlü müzisyen Asımcan Gündüz’ün oğlu olan genç müzisyen, ezgileriyle keyifli bir cuma akşamı yaşatmak için WEPUBLIC’te özel olarak hazırlanan sahnede olacak.

24 Eylül Cumartesi günü ise Balkan ve Anadolu halk müzikleri ile ünlü rock gruplarının ünlü bestelerini cover’layan Luxus, WEPUBLIC ziyaretçileri ile buluşacak. Acayip Şeyler, Bi’ Lareya ve Hunim Başımda albümleri ile dikkati çeken, blues dinleyicilerinin de yakından tanıdığı grup, en sevilen özgün ve cover parçalarını WEPUBLIC sahnesinde seslendirecek. Aynı gün illüstratör Gamze Yalçın, ‘WEPUBLIC’te Bir Gün’ konulu çizimiyle, gün boyu canlı sanat performansı sergileyecek.

WEPUBLIC’te müzik Pazar günü de DJ performansları ile devam edecek. Müzik ve eğlence dolu 3 gün boyunca ‘contact juggling’ ve cumartesi günü makyaj etkinlikleri de WEPUBLIC’i renklendirecek.

WEPUBLIC’te karnaval dolu hafta sonu; erkek, kadın kozmetik ve aksesuar, kadın hazır giyim ve kadın ayakkabı – home alanlarında devam edecek. WEPUBLIC’te her departmandaki sürprizler sıra dışı bir deneyim vaad ediyor. Mağazanın tüm katlarını baştan aşağı dolaşan kaydırak Wuhuu, kolonlar arasından akıcı bir geçiş sağlayan neon ışıklı arklar, gerçek boyutta bir zürafa ve gün ışığını WEPUBLIC renkleriyle içeri yansıtan ‘skylight’ tavan ise bu karnavalın renkleri olarak her zamanki yerlerini alacak.

23 Eylül Cuma

15.30 Evrencan Gündüz canlı müzik performansı

17.00 Evrencan Gündüz canlı müzik performansı

19.00 Evrencan Gündüz canlı müzik performansı

24 Eylül Cumartesi

13.00-19.00 Contact Juggling Performansı

13:00-18:00 Kozmetik Katında Yüz Boyama ve Makyöz Uygulaması

13:00-19:00 Gamze Yalçın’la Wepublic’te Bir Günü Anlatan Tuval Boyama Etkinliği

15:00-15.30 Perküsyon Performansı

16.00-17.30 Luxus Canlı Müzik

17:00-17.30 Perküsyon Performansı

19:00-19.30 Perküsyon Performansı

25 Eylül Pazar

15.00-18.00 DJ Murat Tokuz Lounge