5053873217 [email protected]

Okan Bayülgen Kanal D ekranlarında yayınlanacak Okan Bayülgen’in Evi programıyla ekrana dönüyor.

okan-bayu%cc%88lgen

Okan Bayülgen yıllar sonra Kanal D’ye geri dönüyor. Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan ve farkı formatıyla dikkat çekecek Okan Bayülgen’in Evi programı haftada 4 akşam canlı olarak yayınlanacak.

Cnn Türk’te yayınlanan Aslı Öymen’in sunduğu Hayatım Sanat programına konuk olan Okan Bayülgen yeni programı hakkında bilgiler verdi.

EV FORMATINDA STÜDYO

Okan Bayülgen yeni programında, yıllardır sürdürdüğü masa konseptini bırakacak ve ev tarzında dekore edilecek olan stüdyosunda konuklarını ağırlayacak. Yeni stüdyoda yatak odası, mutfak, banyo, jakuzi de olacak. Okan Bayülgen’in Evi hafta içi 4 akşam Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları, prime time 3 kuşağında canlı olarak yayınlanacak. Okan Bayülgen’in yeni sezondaki sürprizi ise Sahrap Soysal olacak. Ünlü yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal, Okan Bayülgen’in Evi stüdyosına kurulacak mutfakta her akşam, özellikle gece atıştırmalık olarak yenebilecek yemekleri yapacak. Okan Bayülgen’in Evi programının 24 Ekim Pazartesi akşamı başlaması planlanıyor.