5053873217 [email protected]

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Kısmetse Olur’ programının sunucusu Seda Akgül, evlilik programını sunma süreci içinde verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. 6 ayda sağlıklı beslenerek 25 kilo veren Akgül, mide ameliyatı olmadığını açıklamıştı. Hatta katıldığı bir magazin programında canlı yayında ‘et’ yiyerek, “ameliyat olmuş olsam katı bir şey yiyemezdim” açıklamasını yapmıştı.

TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU

Ancak Akgül’ün takipçileri, ünlü sunucunun doğal yöntemlerle zayıfladığına hiç inanmadı. Gelen sorulardan bunalan Akgül, çareyi sosyal medya hesabından bikinili fotoğraf paylaşmakta buldu ve iddialara son noktayı koydu.

“MESAİ ARKADAŞLARIM ŞAHİTTİR”

Daha önce basında da yer alan bir fotoğrafını paylaşan Akgül, şu notu düştü: “Bu fotoyu basında da yer aldığı ve mide ameliyatı dedikodularına son vermek için paylaşıyorum. Yoksa mayolu foto paylaşmak adetim değildir. Mide ameliyatında ortalama 8 endoskobik iz olur ve nekahat dönemi ağırdır. Mesai arkadaşlarım şahittir. Foto da filtresiz ve fotoshop’sız güneş altındadır. Ameliyat gerekenler mutlaka sağlık için yaptırabilir. Ama ben de durum bu. Ayrıca tombulken kilolu diye eleştirip zayıflayınca zayıfsın diyenler… Kendimi harika hissettiğim bir formdayım. Kimse beğenmek zorunda değil. Allah hepimize beden ve akıl sağlığı versin. Darısı iyi hissetmeyenlerin başına…”