5053873217 [email protected]

Trafik kazası geçiren İsrafil Köse’nin eşi Şengül Köse ise “Şu an bilinci kapalı, komada, yaşıyor, nefes alıyor ama duaya ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncunun menajeri ise Köse’nin sabah 02:30’da hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

Televizyon dizilerinde Karadeniz şivesi ve taklitleriyle oldukça renkli bir rol ortaya koyan İsrafil Köse, geçirdiği kazanın ardından yoğun bakıma alınmış ve tedavisine başlanmıştı. Sabah saatlerinde oyuncu arkadaşları art arda yaptıkları başsağlığı paylaşımları ile ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğini duyurdular.

İSRAFİL KÖSE

Hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Köse’nin eşi Şengül Köse, eşinin dün sabah saat 06.30’da arkadaşlarıyla bir mekandan çıktıktan sonra motosikletine bindiğini söyledi.

Eşinin, Kadıköy’deki Ayrılıkçeşme durağında kasisten geçerken frene basmasına rağmen duramadığını, sağ şeritte ters istikamette park halinde duran taksi sürücüsünün açtığı kapıya çarptığını aktaran Köse, şunları kaydetti:
“Eşim motosikletiyle 14 metre sürüklendikten sonra kaldırıma çarpıyor. Olay yerindeki görgü tanıklarının söylediğine göre kaza anında kalbi duruyor. Önce vatandaşlar kalp masajı yapıyor daha sonra kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajına devam ediyor. Hastaneye ölü olarak getirilen eşim burada 3 saat yapılan kalp masajıyla hayata döndürülüyor. Ardından çekilen MR sonucunda eşimin beyinde kanama olduğu görülüyor. Doktorlar tarafından yapılan müdahaleyle beyin kanaması durduruluyor. Kaburgaları kırık olduğu için sağ ciğerinde kanama meydana geliyor. Şu an bilinci kapalı, komada, yaşıyor, nefes alıyor ama duaya ihtiyacımız var.”
MENAJERİ ‘ÖLDÜ’ DEDİ

İsrafil Köse’nin menajeri Emin Albayrak, “Dün sabah motoruyla kaza geçirdi. Bu sabah saat 2.30’da yaşamını yitirdi” ifadelerini kullandı.

OYUNCU ARKADAŞI BÖYLE VEDA ETTİ!

İsrafil Köse’nin oyuncu arkadaşı Umut Oğuz, instagramda duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Gözlerimden kayan yaşla uyandım. Hissettim belki gittiğini. Herşeyi atlattın, bunu da atlatırsın dedim. Yavrun için dön diye dualar ettim. Başında nöbet tutan Çeto’yu aradım. Gitti dedi. Şaka yapıyodur dedim. Öldü dedi. Düğüm var ya o düğüm. Gık edemezsin. Kalırsın mal gibi. Kusuruma bakma ama bu olmadı kardeşim. Gördüğüm göreceğim en sorumsuz, en zararsız, en rahat adamdın ve işte o rahatlığın aldı seni bizden. Hep ölmeye oynadın. Belki gitmek istedin ama gittiğin yerde bu dünyadaki dostlarına yaptıklarını yapma. Bizi üzdün ordakileri üzme. Adın ne zaman geçse gülen ben, şimdi çok ama çok üzgünüm senin yüzünden. Tokatlayıp küfretmek istiyorum seni hep yaptığım gibi, sonra yaptığın bi saçmalığı anlatıp kahkahalarla sarılmak. Keşke geçen aradığında geç kalmayaydın da bi sarılaydık. Çok saçma gittin kardeşim. Çok. Mekanın cennet olsun.