5053873217 [email protected]

Bir dönem ekranlara damga vuran efsane dizi Behzat Ç‘nin yeni bölümleriyle başlayacağı iddiası hayranlarını umutlandırdı. 2010-2013 yılları arasında 3 sezon boyunca Star TV’de yayınlanan Behzat Ç dizisinin yeni bölümleriyle ilgili olarak senarist Emrah Serbes daha önce senaryo çalışması yaptığını açıklamıştı. Senarist Emrah Serbes’in arkadaşı Yiğit Kalafatoğlu birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak “Spoiler Alert! Amirim is back.. Soon #behzatç #emrahserbes #çArşı” yazdı ve yeni sezonun müjdesini verdi.

behzat-ç

Senarist Emrah Serbes ise Twitter’daki kişisel hesabından “Görüşüyoruz olabilir” şeklinde bir tweet attı. Binlerce kişi paylaşımı retweet edip, beğendi.

Henüz resmi açıklama gelmese de Behzat Ç. hayranları şimdiden dizinin geri dönmesi için baskı yapmaya başladı. Behzat Ç’nin yeni bölümleriyle ilgili iddialara göre, dizi yılbaşından sonra ekranlara dönecek. Dizi için Emrah Serbes ve yapımcılar Star ve Kanal D ile görüşüyor. Dizinin kadrosunun ise hemen hemen aynı kalacağı söyleniyor.

Senarist Emrah Serbes Behzat Ç’nin 4. ve yeni sezon ilk bölümündeki sahnelerin de hazır olduğunu anlatmıştı. Yeni senaryoya göre dizinin ilk bölümü de şöyle başlayacak.

“Behzat Ç. emniyetten uzaklaştırılmış ve sürgündedir. Her zaman takıldığı bir mekanda oturuyor ve bir hesap geliyor. Diyorlar ki şu kadar borcun var. O da okuyor kocaman bir defter var. Artık mesleği de bırakmış. Bu 27 Aralık operasyonları falan bütün cemaatçileri emniyetten kovuyorlar ve emniyette polis kalmadı bu işlerden anlayan. Emniyette bu işten anlayan polis kalmadı tekrar geri döner misin diyorlar. Bunu diyen de bir kaymakam ve onu da asayiş şube müdürü yapmışlar. O da bakıyor borçlar çok birikmiş ve gidiyor bu yüzden. Aynı anda Memduh Başkan da cezaevinde ve Ercüment de onu ziyarete geliyor. Memduh Başkan ‘Benim nerem cemaatçi’ diye yakınıyor”

BEHZAT Ç. Türk televizyon tarihinin efsane olmuş dizilerinden biri. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde olduğu dizide Nejat İşler de Ercüment Çözer karakterini canlandırdı. 2010-2013 arasında 3 sezon boyunca 96 bölüm yayınlanan Behzat Ç. muhalif senaryosuyla en çok tartışılan dizi oldu.
BEHZAT Ç.
Türk televizyon tarihinin efsane olmuş dizilerinden biri. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde olduğu dizide Nejat İşler de Ercüment Çözer karakterini canlandırdı. 2010-2013 arasında 3 sezon
boyunca 96 bölüm yayınlanan Behzat Ç. muhalif senaryosuyla en çok tartışılan dizi oldu.

Behzat Ç’yi canlandıran başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise Reaksiyon ve 46 Yok Olan dizilerinde oynamıştı. Ünlü aktörün yeni sezonda ise başlayacak olan bir projesi bulunmuyor.