5053873217 [email protected]

ATV ekranlarında iki sezondur yayınlanan Kertenkele dizisinde bir önemli ayrılık daha yaşandı. Eylül 2016’da 3. sezonuyla ekranlara gelmeye başlayacak olan Kertenkele dizisinde bütün başrol oyuncuları ayrıldı. SERA TOKDEMİR

Yapımcılığını Yapım Atölyesi’nin üstlendiği dizinin kadrosundan sezon finalinin ardından Timur Acar, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanoğlu, Turabi Çamkıran, Dilşad Şimşek, Seda Tosun, Ümit Acar, Yıldırım Memişoğlu ve Umut Oğuz diziden ayrılmıştı. Dizinin başrol oyuncularından birisi olan Sera Tokdemir de diziden ayrıldığını dün duyurdu. İşte Sera Tokdemir‘in ayrılık açıklaması:

İki sezondur Zehra karakterini canlandırdığım Kertenkele dizisinden,üçüncü sezondaki değişen concepti ve yeni hikayesinin farklılığı sebebiyle ayrılmış bulunmaktayım. Hem Yapım Atölyesi’nin hem de atv ailesinin bireyi olarak hissettim hep. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese ve bizi zirvede tutan değerli izleyicilerimize çok teşekkürler. Sürprizlerle dolu bomba gibi bölümlerle yeni sezona girecek olan Kertenkele aileme yeni yayın döneminde başarılar diliyorum. Yer aldığım her projede aynı sevgiyle ve aynı destekle yanımda olan herkesle yeni sezonda yeni projede görüşmek üzere :)