5053873217 [email protected]

Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından filmden ilk fotoğraf ile bir yazı yayınlayarak heyecanını paylaştı. 25 yaşındaki oyuncu Sarıkaya duygularını şöyle aktardı: “Bilmem nasıl anlatsam size duygularımı… Fotoğrafları gördüğümde bile ağladığımı mı, hala daha gerçek olduğuna inanamadığımı mı? Bu, sinemaya aşık bir oyuncu olarak sırtlandığım ilk filmim…! Okur okumaz atlayıp geldiğim, her bir evresinde %100 ümle var olduğum ve sonsuz hissettiğim canım filmimi size nasıl anlatsam? Öyle özel bir iş oldu ki; bu işi var eden, benim de içinde olmama sebep olan, benim gibi tüm yüreğiyle çalışan herkese çok teşekkür ederim. Hele ki yolumu açmaya gayret eden, bana yoldaşlık eden, koruyup kollayan @nctisler ‘e ayrıca… Umut ediyorum sizde benim gibi çok seversiniz…”

ikimizin yerine

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile 44 yaşındaki Nejat İşler’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven gibi isimler de yer alıyor.

ikimizin yerine

Filmin konusu ise şöyle: Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek’in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan’ı karakterini canlandırıyor. Çiçek’in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara neden olacaktır. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek’in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan’ın da sınavı olacaktır. Aile, dostluk, sır, sevgi ve umudun içinde bir aşkı en çarpıcı şekilde gözler önüne serecek olan “İkimizin Yerine” aşkın iyileştirdiği iki kalbin hikayesidir.