5053873217 [email protected]

Ekranların merakla beklenen No: 309. 7. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı günler öncesinde izleyiciyle buluştu. FOX’ta yayınlandığı ilk günlerinden bu yana başarılı sonuçlar almaya devam eden No: 309 dizisinin yeni bölümü geçtiğimiz hafta yaşanan darbe girişimi sebebi ile iptal edilmişti. Bu hafta ekrana gelecek olan No: 309 adlı dizinin 7. yeni bölümü için heyecan dorukta…

NO309
No: 309 dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! – İzle
Yapımcılığını Gold Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat’ın oturduğu, fox tv’nin sevilen dizisi No: 309 7. bölümü ile geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı ekrana gelmesi beklenirken yaşanan askeri darbe girişimi nedeniyle ertelendiği açıklandı. Güçlü Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen No: 309 dizisi 7. bölüm 1. ve 2 fragmanı yayınlandı. Bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelecek olan No: 309 dizisi yeni bölüm tüm detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz…
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın yer aldığı No: 309 27 Temmuz 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00’de FOX’ta!

No: 309 dizisinde evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

NO: 309 7. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 yeni bölümünde, Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir? sorusu No: 309 7. bölümünde yanıt bulacak.