5053873217 [email protected]

Biz buraya konuşmaktan çok sizin aranızda olmak, sizinle birlikte nöbet tutmak için geldik” diyen Hakan Ünsal, “Siz bu işin kahramanlarısınız ve baş tacı edilmesi gerekenlersiniz. Ben bir kez daha sizin bir kardeşiniz olmaktan, bu milletin ferdi olmaktan gurur duydum. Allah hepinizden razı olsun. Siz seçilmiş Cumhurbaşkanımıza nasıl sahip çıkılır, ülke nasıl savunulur, vatan sevgisi nedir bütün dünyaya gösterdiniz. Sizinle beraber olmak, sizinle birlikte nöbet tutmak bizim için bir şereftir. Allah Cumhurbaşkanımıza, devletimize, milletimize zaval vermesin” ifadelerini kullandı.

ELLES

“MEZARA KADAR BURADAYIZ”

Spor spikeri Ertem Şener, “Allah tüm şehitlerimizden razı olsun; mekanları cennet olsun. Tüm gazilerimize de buradan çok teşekkür ediyorum. Benden yaşı küçük olanlar; küçük büyük demeden hepsinin ellerinden öpüyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Küçük büyük demeden hepinizin ellerinden öpüyorum. Ne olur kabul edin çok özel insanlarsınız. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’Evlerinize dönün’ demedikten sonra, dönersek kalbimiz kurusun. Dönmeyeceğiz inşallah. Sokaklarda yatacağız; ama Başkomutanımız ’Dönmeyin’ demediği sürece dönmeyeceğiz. Mezara kadar buradayız. Gerekirse biz de şehit olmak için burada hazırız” diye konuştu.

“TÜRKİYE YAŞASIN”

Oyuncu Wilma Elles ise “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bütün Türk halkına teşekkür ediyorum. Demokrasi kazandı. Bu halka hiç kimse karşı koyamaz. Türkiye ve bu millet bütün dünyaya örnek oldu ve bütün dünyaya kendini gösterdi. Tebrik ediyorum, alkışlıyorum. Türkiye yaşasın” dedi.