5053873217 [email protected]

Ünlüler TSK içindeki FETÖ’cü teröristlerin yapmaya çalıştığı darbe girişimine karşı durmaya devam ediyor.

DELIORMANLI FILMININ OYUNCULARI SARP LEVENDOGLU VE BIRCE AKALAY GUNAYDIN'A KONUSTU

DELIORMANLI FILMININ OYUNCULARI SARP LEVENDOGLU VE BIRCE AKALAY GUNAYDIN’A KONUSTU

Darbeye karşı sokağa çıkanlar arasında Murat Kekilli, Sarp Leventoğlu-Birce Akalay, Davut Güloğlu gibi isimler var.

‘Türkiyemiz çok güçlü bir ülke’

Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından şarkıcı MuratKekilli, sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı, “Hangi ülkede olursa olsun bir sanatçı sokağa çıkıyorsa ülkenin selameti için çıkar. Halkı ve milleti için çıkar. Devleti, bayrağı için çıkar. Bizlerin uğruna ölebileceği değerleri vardır ve bunlar hiç şüphesiz vatanımız, devletimiz, bayrağımızdır” açıklamasını yaptı. Kalkışmanın gerçekleştiği gece tatile çıkacağını söyleyen Murat Kekilli, “Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğine direkt uymamız gerek. Sanatçı, aydın, futbolcu vs. hiçbir şey fark etmez. Başkomutanımız sokağa, meydanlara çıkın dedi ve ben de tatilimi iptal edip millet ile birlikte sokağa çıktım.

Son olarak ‘Deliormanlı’ filminde milli boksörü canlandıran Sarp Levendoğlu, sosyal medya hesabından öfkesini dile getirdi. Oyuncu, Türk bayrağı fotoğrafının altına şu yorumu yaptı: “FETÖ bir gün kapısında bu şanlı bayrağın asılı olduğu adliyede hesap verecek. Bu halka da, polise de, Mehmetcik’in annesine de… Farklı ideolojilerde olabiliriz ama bugün düşmanlık günü değil. Muhalifi ya da iktidar yanlısı fark etmez, milletin iradesine, demokrasiye ve hukuka sahip çıkıp darbeye hayır demeliyiz.”

Levendoğlu’nun kendisi gibi oyuncu eşi Birce Akalay da, ’15 Temmuz’un çatal sesli kadınları var artık’ başlığıyla paylaştığı yazıyla dikkat çekti. Güzel oyuncu, “Darbeye hayır. Bu memleket hepimizin demokrasi hepimizin” paylaşımını yaptı. Akalay’ın iki ayrı paylaşımı 40 binden fazla beğeni aldı.