5053873217 [email protected]

La Plaj’da dün akşam ilk önce sahneye müzisyen Ozan Çolakoğlu çıktı. Daha sonra eşi gülşen’i davet etti. Yaklaşık 45 dakika sahnede kalan Gülşen, yerine oturmak üzere sahneden indi. Yaklaşık 20 dakika sonra Ozan Çolakoğlu’nun D.J. performansı sırasında sahnenin önünde bulunan iki gurup birbirine girdi. Kabinden binbir güçlükle inen Ozan Çolakoğlu, kalabalıktan kaçıp eşinin olduğu alana doğru geldi.

GÜLŞEN
Sözcü’nün haberine göre; 600’e yakın müşterinin üzerlerine doğru geldiğini gören Çolakoğlu, hamile olan eşini o kalabalıktan kaçırmaya çalıştı. Birçok genç ise Gülşen’in yanına sığınarak adeta korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

İnsanların yanına sığındığını fark eden Gülşen, olayın yanlarına doğru sıçramaması için yer değiştirmek zorunda kaldı. Topuklu ayakkabılarla orman yolunu tercih eden Gülşen ile Ozan, kendilerini binbir güçlükle özel araçlarına attılar. Ozan ile Gülşen, “Allah Allah bu insanlar neden böyle, güzel güzel eğlenmek varken kavga nedir? Sinirlerimiz bozuldu, ağlancak halimize gülüyoruz” diyerek araçlarına bindiler.

Olay yerine daha sonra ambulans ve polis araçları gelerek zor durumda olanlara müdahele ettiler. Kavgayı çıkaran iki gurup ise kalabalığın arasına karışarak kaçtılar. Birkaç kişi ise güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi.

OZAN ÇOLAKOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Olay sonrası sinirleri bozulan Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, soluğu Yalıkavak’ta bulunan Mufla isimli restaurantta aldılar. Basına açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, “Normal karşılıyoruz, genelde böyle şeyler oluyor, programın sonlarına gelmiştik. İçmesini bilemeyenler maalesef böyle şeyler yapıyorlar” diye konuştu.