5053873217 [email protected]

8 Temmuz’da evlenecek olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti hazırlıklar için mi İstanbul’da kaldıkları sorusuna “Bizim için her şeyden önce ailemiz gelir. Düğünümüz olmasa bile bayram zamanında tatile gitmezdik” dedi.

ATAGÜL

Son yıllarda bayramın adı ‘tatil’ oldu. Sadece magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimleri değil, vatandaş da geleneklerimizi unuttu. Ramazan Bayramı’nda büyükleriyle vakit geçirmek yerine tatil programı yapmak, yeni moda oldu. Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, halen Türk örf ve adetlerimize bağlı kalan nadir isimlerden.

BALAYI ROTALARI BODRUM

Önceki gün Zorlu Center’da gezen ünlü çift, yaptığı açıklamalarla herkese örnek olacak mesajlar verdi. 8 Temmuz Cuma akşamı Kanlıca’daki A’jia Hotel’de dünyaevine girecek olan ünlü çift, “Hazırlıklar için mi İstanbul’da kaldınız?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Bizim için her şeyden önce ailemiz gelir. Düğünümüz olmasa bile bayram zamanında tatile gitmezdik. Bayramdaki öncelikli planımız, aile büyüklerimizle bayramlaşıp onların ellerini öpmek. Bayram ruhunu yaşadıktan sonra elbet biz de tatile çıkacağız. Balayı adresimiz de Bodrum.”