5053873217 [email protected]

Murat Boz’un klip yönetmeninin evine operasyon gerçekleştiren polis, ticareti yasak olan ve yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen piton cinsi yılandan tarantulaya, kertenkeleden bukalemuna çok sayıda hayvan ele geçirdi. Evden bulunan hayvanlara el konurken, yönetmen MK. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

POLİS İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

İddiaya göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir’de lüks bir dairede yurda kaçak yollardan sokulan ve ticareti yasak olan çok sayıda hayvanın bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

murat

POLİS EVDE GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOK YAŞADI

Daireye baskın düzenleyen ekipler, evde karşılarına çıkan manzara karşısında şaşkına döndü. Evin her yerinde vahşi doğada yaşayan hayvanlar kafes içinde bulundu.

SAKALLI EJDER, YILAN, ATMACA…

Polis ekipleri yaptığı araştırmada, evde Tarkan ve Murat Boz gibi ünlü isimlerin kliplerini çeken yönetmen M.K’nin oturduğunu belirledi. Polis, M.K’nın hayvan ticareti yapmayıp, belgesiz olarak koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde hayvan bulundurduğunu tespit etti. Evde yapılan incelemelerde ticareti yasak olan ve yurda yasak yollarla sokulduğu tespit edilen 1 adet şahin cinsi kuş, 1 adat atmaca cinsi kuş, bir adet Geko cinsi kertenkele, 1 adet yılan, 7 adet tarantula cinsi örümcek, 1 adet sakallı ejder olarak bilinen sürüngen, 1 adet baykuş, 1 adet gelincik, 1 adet piton cinsi yılan, 1 adet bukalemun ele geçirildi. Evde bulunan hayvanlar, Orman Bakanlığı görevlilerinin refakatinde Darıca Hayvanat Bahçesine teslim edildi. Ünlü yönetmen M.K. ise savcılık talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakıldı.