5053873217 [email protected]

Survivor 2016’da final akşamı nefes kesti. Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2016’da SMS sonuçlarına göre şampiyon belli oldu oldu. Acun Ilıcalı noter onaylı sms sonuçlarını açıkladı. Survivor 2016 şampiyonu Avatar Atakan oldu…

SURV
Survivor 2016 Kıbrıs finali kazananı açıklandı! İşte sms sonuçları
Survivor 2016’nın artık sonuna gelindi. Ekranların fenomen Yarışma programa Survivor 2016’da bu akşam büyük final heyecanı yaşandı. Finalde ise iki güçlü isim; Atakan ve Serkay SMS oylamasında birbirleri ile yarıştı.

Survivor 2016’nın şampiyonu SMS oyları sonucunda Atakan oldu.

Survivor 2016 maratonu sona erdi. Acun Ilıcalı finale kalan Atakan ve Serkay arasındaki oylamada en çok oyu alan ismi açıkladı. Rakibinden daha fazla oy alan Atakan, Survivor 2016’nın şampiyonu oldu.

Survivor 2016 şampiyonu “Atakan mı, Serkay mı” sorusu yanıt buldu. 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen büyük finalde ipi göğüsleyen isim Atakan oldu.

Kıbrıs’ta, Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel&Spa’da gerçekleşen final gecesinde nefesler tutuldu. Serkay ve Atakan canlı yayında kozlarını paylaştı. Oylama sonucunda, Survivor 2016’nın şampiyonu Atakan oldu.

Nefes kesen mücadelede ilk finalist Serkay olmuştu. Ardından oylamaya çıkan Atakan ve Damla ikilisinden Atakan ikinci finalist olmayı başarmıştı. Eleme gecesinde, halk oylaması sms sıralaması sonucuna göre kazanan isim belli oldu.

Survivor’da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi oldu.

Nagihan’dan büyük iddia: Gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıyım!’

Survivor 2016’daki tepkilerinden dolayı sempati toplayan Nagihan ‘Ne yapsam bir türlü yaranamadım’, ‘Gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıyım’ ifadelerinden bulunca Acun ılıcalı’dan ‘Survivor’ın şampiyonu Nagihan Karadere’ sözleri geldi…

Milyonlarca kişinin tutku ile izlediği Survivor artık sona geldi. 7 Şubat Pazar günü 2016 yeni Survivor ekranlara ilk kez geldi. Sonrasında pek çok ünlü ve gönüllü isimlerle yarışma başlamıştı. Çok değişik ve de farklı karakterlerin bir arada toplandığı takımlar oluşturuldu. Dilara Gönder, Anna Babkova, Ayşegül Melis Doğan, İsmail Filiz, Tuğba İldiz, Yılmaz Morgül, Sinan Engin, Oğulcan Engin, Yattara ve Yunus Günçe, Nagihan Karadere gibi ünlü isimler yer aldı. Gönüllü takımı ile beraber ilk olarak farklı adalarda yaşamaya başlayan iki takım sona yaklaşırken artık adaları birleştirildi. Gönüllüler ve ünlüler olarak büyük mücadele verilen bu takımdan sonra adaylar birer birer elenmeye başladı. Aç kaldılar, güçsüz kaldılar, sinirleri yoruldu fakat her zaman oyunlarını hakkıyla oynadılar.

SURVİVOR FİNAL BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BÜYÜK FİNAL İÇİN KIYASIYA MÜCADELE VERDİLER

Tam beş aydır ıssız adada mücadele veren yarışmacılardan artık elene elene çok az sayıda kişi kaldı. Çeyrek finale çıkan sonunda dört yarışmacı kaldı. Nagihan, Damla, Atakan ve Serkay Kıbrıs’ta ki çeyrek finali garantilediler. Bunun için geçtiğimiz haftalarda yapılan programlar nefesleri keserek izlendi. Survivor adasından ayrılıp artık yarışmaların son bulduğu halk oylanmasının başlandığı bir platform vardır. Survivor yarışmacılarının bu kadar beş aylık zaman boyunca çabaladığı bu süreçte artık nefesler tutuldu. Milyonlarca kişinin takip ettiği ve de herkesin sürekli olarak izlemekte olan bu Survivor programı haftanın dört günü TV8 ekranlarında yayınlanmaktaydı. Acun Ilıcalının yönetmeliğinde ve de sunumunda olduğu bu program ilk kez 2009 yılında yapılmıştı. Onca zamandır düzenlenen bu program Türkiye’yi etkisi altına almayı başarmıştır. Çok fazla kişi tarafından izlenme rekorları kıran bu program herkes tarafından takip edilmektedir. Artık bu program doğrultusunda yapılan yayın akışı sürekli olarak izlenmekteydi. Yapılmakta olan ve de çeyrek finalden yarı finale geçiş yapan bu programın yarı final sonucunda da Damla da halk oylamasıyla elenerek finale iki isim yükseldi. Serkay ve Atakan’ın Survivor 2016 finaline isimlerini yazdırdı.

Yarı Final programı 28 Haziran Salı akşamı gerçekleştirildi. Bu tarihte yayında olan Acun Ilıcalı’nın canlı bir şekilde sunduğu Survivor programı yarıda kesildi. Normal şartlarda saat 20.00 da başlayacak olan bu program sonucunda finale yükselen iki isimden biri açıklanacaktı. Çünkü Serkay bir önce ki gün zaten finale ismini yazdırmıştı. Damla ve Atakan arasında yapılmış olan halk oylaması ise gece yarısından sonra açıklanacaktı. Fakat saat 22.00 sularında ülkemize düşen acı haberin ardından Acun Ilıcalı programı uzatmadı. Bir önceki programda çeyrek finalden yarı finale çıkan yarışmacıları açıkladığında saatler gece yarısını geçmişti. Finale çıkan yarışmacıların da yine aynı saatler de açıklanacağı yarışmanın başında açıklanmıştı. Fakat İstanbul Atatürk Hava Limanında teröristlerin düzenlediği haince saldırının ardından program erken kapandı.