5053873217 [email protected]

Motorola’nın yeni amiral gemisi

Bir zamanlar telefon pazarının büyük oyuncularından olan Motorola Apple, Samsung, LG ve hatta Sony’nın hüküm sürdüğü akıllı telefon pazarında kendine bir türlü istediği bulamamış ve neredeyse silinme noktasına gelmişti. Son yıllarda yaptıkları atılımlarla biraz olun kımıldamaya başlayan firma yeni bir telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

MOTOX

Sızan haberlere göre birden fazla modelle piyasaya giriş yapacak gibi görünüyor. Modellerin isimleri Moto X Style ve Moto X Pure Edition olması beklenmektedir. Moto X 2016 ailesi olarak adlandırılan modellerin yüksek özelliklerle gelmesi beklenirken teknik ekibin Geekbench testinin ardından telefonların özellikleri de ortaya çıkmaya başladı.

Test edilen cihazın görüntülenen adı Motorola XT1650. Aslında Motorola Moto X 2016 modeline ait olduğun söylenen testin sonuçların incelendiğinde cihazın Qualcomm’un geliştirdiği Snapdragon 820 yonga seti kullandığı, içerisinde 4 GB RAM ve işletim sistemi olarak da Android 6.0.1 Marshmallow kullandığı görünüyor.

Cihazın çıkış tarihi tam olarak bilinmese de 9 Haziran 2016 tarihinde tanıtılması bekleniyor. Motorola yöneticileri henüz cihaz hakkında duyuru veya açıklama yapmadılar.

Cihazın henüz doğrulanmasa da sızan görüntüleri aşağıdaki gibidir.