5053873217 [email protected]

Star TV’de ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinin sezon finalinde, Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu iki farklı gelinlik giydi. Diziye damgasını vuran bu gelinliklere dair detaylar şöyle:

KİRALIK GELİNLİK

Ömer’in yengesi Neriman Hanım’la seçtikleri ilk gelinlik Özlem Süer tasarımıydı ve iki parçaydı. El dokuması, ipek, kat kat organze etek ve swarovski ve opal taş işlemeli büstiyerden oluşuyordu.

DİĞER GELİNLİK GETİRİLDİ

Cool ve çılgın bu gelinliğin başına senaryo gereği bir talihsizlik geldi ve gelinin kafasından aşağı limonata döküldü. Ömer duruma müdahale etti ve Defne’nin çok beğendiği “Bununla prensesler mi evleniyor” diyerek giymeye bile cesaret edemediği diğer gelinliği getirtti.
15 GÜNDE HAZIRLANDI

İkinci gelinlik tamamen diziye özel tasarlanmış bir parça. Museum Of Fine Clothing markasının sahibi ve tasarımcısı Eda Güngör, Elçi Sangu için 15 günde hazırlamış. İpek kumaş ve Fransız danteli kullanmış.

25-35 BİN LİRA ARASI

Yalın, detaylarda iddialı ve kolay taşınabilir bir gelinlik ortaya çıkmış. Kişiye özel tasarım olduğu için sabit bir fiyat veremeyeceğini söyledi Eda Güngör. Hangi aralıkta diye sorduğumda ise 25-35 bin arası dedi. Özlem Süer tasarımı ilk gelinlik ise 18 bin 500 TL. İki gelinlikte de taktığı takılar Boybeyi Jewellery.