5053873217 [email protected]

Deniz Akkaya, eşini aldatan kadınlar ile ilgili sözlerinin ardından Deniz Berdan’ın snapchat üzerinden hakkında yaptığı açıklamalara çok sert bir yanıt verdi.

Ünlü model ve sunucu, “Gelde kafayı yeme!!!gecenin bu saati hiç tanımadığım ama beni seven güzel bir ruh, bu kendini bilmez teşhirci, ne iş yaptigi belli olmayan,sirk kiyafetlerine tasarım diyerek plajlarda tanga ile işsiz gezerken şimdi kendine tasarımcı dedirtmek derdinde olan,hatta kızını bile türlü şekle sokarak kullanan bu kadınin snapchatte hakkımda abuk subuk konuşmasını gönderdi! Biz bu kadın gibi çok biliyor ve izliyoruz!koca parası oda olup olmadığı tartışılır kadınların sadece bikini kontenjanından hayatımıza ikoncan olarak girmelerine.ama bir had bileceksiniz!” açıklamasını yayımladı.

deniz akkaya

“BAŞKALARININ KOCALARIYLA KULÜP PENCERELERİNDEN KAÇANLAR…”

Bu paylaşım üzerine Akkaya’yı hedef alan Berdan, “Valla flaş patlayınca çamaşırımın görünmüş olması fettan kadın olduğumun anlamına gelmiyor. Onu başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar düşünsün” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKE ÇOK GÖRDÜ BÖYLE KOCALARI BÖYLE KARILARI”

Bir açıklama daha yapan Deniz Akkaya, “Etrafa ahlak dersi vermeye kalkan bu hanımefendi ve kocası en işlek plajlarda yağlı güreşe hazırlanırken! Karısını teşhir eden adama ne denir bu ülkede,hanımefendi bu konudan haberdardır herhalde. Bu ülke çok gördü böyle kocaları böyle karıları! Sevgili dostlar. Maalesef ki sosyal medya aracılığı ile durduk yere şahsıma hiçbir bildiğim sebep olmadan,durduk yere hakaret edildi. bu kadını ben senelerce şezlong yatarken gazete köşelerinde gördüm.hicbir teşriki mesaim olmayan birisi,işi gücü magazin yorumcusu falanda degilki olsa bile bu edepsiz üslubu kullanamaz!-bana durduk yere hakaret ederse bende cevap veririm. Belli ki şöhret hastalığına tutulmuş yada başka ne ise sebep. Ucuz ve basit bir üslup ile size durduk yere sataşan bir insana sizin cevabınız inanın susmak olmaz bu edepsizlik boyutunda. Bundan sonra bu basit ve çamur ağızlı şahısı mahkemeye verdiğimi belirtmek isterim.o şahısın seviyesine inmenin sadece onu Gündem ettiğinin bende farkındayım. Çok sevgiler” mesajıyla cevap verdi.

Akkaya’ya aynı sertlikle yanıt veren, “Valla biz 20 yıldır evliyiz ve hiç aklaksız evlilik skandalına da karışmadık. Nasıl saldıracağınızı şaşırmışsınız” yorumunda bulundu.