5053873217 [email protected]

Son yıllarda kötüye giden satışlarının önüne geçmek ve eski dönemlerde elde ettiği başarıları tekrardan geçerli kılmak adına harekete geçen HTC, bunun için önemli kararlar almış ve neticesinde karşımıza HTC 10 adını verdiği amiral gemi modeli ile çıkmıştı. Android işletim sistemi kullanan en stabil cihazları üretmesi ile tanınan teknoloji devi, bu nedenden ötürü mobil pazarda hala daha önem teşkil etmekte. Her ne kadar çıkardığı modelleri ile beraber beklenenden çok daha düşük satış verilerine imza atmış olan şirket, şimdilerde kötüye giden bu çizgisini tekrardan yukarılara doğru çıkarmak ile meşgul.

HTC

Yeni Modelin Bir Başka Sürümü Geliyor
Açıklanan bilgilere göre HTC 10 adı ile pazarlanan firmanın yeni amiral gemi modeli, bu kez yeni bir versiyon ile beraber geliyor. HTC 10 Lifestyle adını alan yeni cihaz, Hindistan semalarında gözükmüş durumda. Daha zorlu ekonomik şartların hakim olduğu bölgeler adına geliştirilen Lifestyle, bu nedenden ötürü ilk olarak Hindistan ve benzeri ülkelerde görücüye çıkacak.

Henüz Teknik Özellikleri Açıklandı
İddia olarak kendisini gösteren Lifestyle, açıklanan bilgilere göre 710 dolar etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Farklı promosyon ve kampanyalar ile beraber pazarlanacağı söylenen yeni modelin bir nebze olsa daha ucuz olması ve daha kalabalık bir kitle tarafından satın alınabilir düzeye hitap etmesi bekleniyor.