5053873217 [email protected]

Oyuncu Johnny Depp ile sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma sürecinde olan Amber Heard, Los Angeles’ta görüntülendi. Kilo verdiği net bir şekilde belli olan ünlü oyuncunun bu yüzden bazı projelerini durdurmak zorunda kaldığı iddia edildi.

AMBER HEARD JOHNY DEEP

Los Angeles’ta siyah tişört ve jean pantolon ile objektiflere yakalanan Amber Heard, bol gelen pantolonunun belinden düşmemesi için kemer takmayı tercih etti.

Son olarak boşanmak üzere olduğu Johnny Depp’in yaklaşma yasağını delmekle suçlayan 30 yaşındaki ABD’li aktrisin, tanınmamak için şapka ve gözlük takması dikkati çekti.

TMZ’nin haberine göre, ünlü yıldız 2 haftada 9 kilogram verdi. Hatta Amber Heard kaybettiği kiloları yüzünden yeni filmi için önümüzdeki hafta İngiltere’de yapılacak kostüm provalarını iptel etmek zorunda kaldı.

15 ay evli kalan Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki boşanma sürecinde son olarak Heard’in yardımcıları; ünlü aktör’ün Los Angeles’ta eskiden birlikte yaşadıkları eve adamlarını göndererek kıyafetlerini ve özel eşyasını aldırdığını ve yasağı deldiğini öne sürdü.

Johnyy Depp ve Amber Heard hakkında ortaya atılan her iddia Hollywood gündeminin birinci sırasında yer alıyor.