5053873217 [email protected]

Radyocu Rıza Esendemir’den üç ay önce boşanan İrem Derici’nin, bir süredir Selami-Didem Şahin çiftinin oğlu Lider ile görüştüğü iddia ediliyor. İkili bu konuda suskunluğunu korusa da önceki gün havalimanında çekilen fotoğrafları, gizli aşkı ortaya çıkardı.
“HOROZUMU SALDIM ÇAYIRA”
Söz konusu gelişme üzerine gözler Selami Şahin ile eşine çevrildi. Ünlü sanatçı “Yok öyle bir şey” diyerek konuyu kapatmayı tercih ederken, Didem Şahin suskunluğunu Twitter’da bozdu: “Sorularınızın cevabı bende değil. Hiçbir konuda beni arayıp da soru sormayın. ‘Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün’ der, geçerim.”
GERİ ADIM ATTI
Ancak cinsiyet ayrımcısı bu mesaj, sosyal medyada olay yarattı, Şahin’e “Hiç hoş olmadı bu, sizin de bir kız evladınız var”, “Bir kadının baska bir kadını tavuk olarak görmesi rezillik” benzeri tepkiler yağdı.
“ÖZELLERİNE KARIŞAMAM”
Bunun üzerine geri adım atan Didem Şahin, saatler sonra aynı mecrada şu mesajı paylaştı: “Çocuklarımın özellerine karışmam. Diğer taraftan iki yetişkin ve bekar insan dilediği gibi ilişki yaşayabilir. Sorularınızın muhatabı onlar. Yazdığım tweet’in çarpıtılması çok yanlış ve üzücü. Bir atasözü bu. Ben soruların muhatabı olmadığımı belirtmek istedim.”