5053873217 [email protected]

Sosyal medya paylaşımlarıyla bir anda Türkiye’nin konuştuğu isim haline gelen Kerimcan Durmaz’ın önlenemez yükselişi devam ediyor.

kerimcan durmaz

Habertürk yazarı Esin Övet de bugünkü köşesinde Kerimcan Durmaz’la ilgili şaşırtan bir detaya yer verdi. Övet yazısında, “DJ setine geçip herkesi coşturan Caner ve Kerimcan ciddi para kazanıyorlar. Hatta Kerimcan Durmaz’ın kazancının ayda 200 bin TL’yi geçtiği söyleniyor” dedi.

İşte Övet’in yazısından o bölüm:

İkisinin enerjisine de bayılıyorum. Etrafta o kadar mutsuz, sevimsiz insan varken Caner ve Kerimcan enerjileriyle dikkat çekiyor ve modaları geçecek gibi de gözükmüyor. Daha Snapchat o kadar popüler değil ama herkes ikiliyi oradan tanıyor düşünün. İkilinin boş vakti yok. Mekânlarda DJ setine geçip herkesi coşturuyorlar. Ciddi para kazanıyorlar. Hatta rivayetlere göre Kerimcan Durmaz’ın kazancının ayda 200 bin TL’yi geçtiği söyleniyor.

“SOSYAL MEDYA İLE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”

Herkes bir şey söylüyor, Dubai’de özel ev partilerine gittiğini falan. Herkesin dilinde bu ikili var anlayacağınız. Şimdi de düğünlerin aranan yıldızları olmuşlar. Öyle “Memleketin önde gelen starları gelsin” durumu kalmadı artık. İşte kapris, yüksek ücretler bu durumları doğuruyor. Son yıllarda sosyal medya ile birçok şey değişti. Bunu son birkaç yıldır özellikle yazıyorum. Ve şu anda da sanat dünyasında bu çok net görülmeye başladı bile.

“BU TARZ İSİMLERİN MODASI GEÇMEYECEK”

Kimisi “Geçer bu da geçer, kimler geldi kimler geçti” diyor. Kimisi “Herkes onları taklit ediyor çok doğallar” diyor. Kimisi “Kerimcan ve Caner’ler çoğaldı” diyor. Ama bu tarz isimlerin modası geçmeyecek. Çünkü herkes kendini star görmeye başladı. Kimse ünlülerin star kaprisleri ile de uğraşmak istemiyor.