5053873217 [email protected]

Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finali ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Sezon finaliyle ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul’un biteceği iddialarını yalanlayan yapımcı Mehmet Bozdağ, Diriliş Orhan ve Diriliş Osman projelerinin olduğunu açıkladı. Peki Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finalinde neler oldu?

DİRİLİŞ

Televizyon dünyasında reytingleri altüst eden dönem dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam sezon finaliyle ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu karakterini canlandıran Kaan Taşaner sezon finalinde yer almadığı izleyiciyi meraklandırdı. Gündoğdu rolündeki Taşaner’in ayrıldığı ve kendisine başrol verilen yeni bir dizide çekimlere başladığı ortaya çıktı.

Tekden Film tarafından hazırlanan ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Uğur Güneş, Hülya Darcan, Evrim Solmaz ve Mehmet Çevik’in paylaştıkları televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul 61. sezon finali 8 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00’da Trt1’de ekrana geldi.
ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın iki sezondur rol aldığı ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

Düzyatan, dün akşam sezon finali yapan diziyle ilgili Twitter sayfasına şu notu düştü:

“Tüm iyi niyet ve dualarınız için çok teşekkür ederim, yeni sezonu sizler gibi biz (oyuncular) de sabırsızlıkla bekliyoruz. Yoğun ve mutlu bir sezonun sonuna geldik, önümüzdeki sezon görüşmek üzere…”