5053873217 [email protected]

Yazılımcılar ve müşteriler arasında iletişim kurarak doğru ihtiyaca doğru çözüm bulmayı hedefleyen ERP Forum Grubu, Türkiye’de yazılımın geleceğini konuştu. CPM Yazılım ev sahipliğinde; yazılımın geleceği ve yerli yazılımların öneminin de konuşulduğu toplantıya Türkiye’nin önde gelen firmalarının Yönetim Kurulu Başkanları ve üst düzey yöneticileri katıldı.

Ekran Resmi 2016-06-01 13.56.08
Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan CPM Yazılım, Türk yazılımcıların potansiyelini doğru yönetebilmeleri için toplantılar düzenlemeye başladı. ERP Forum ile CPM Yazılım tarafından gerçekleşen ilk değerlendirme toplantısında, Türk yazılımının ve Türk yazılımcıların sektöre kattıkları değer ve potansiyel konuşuldu. Sektöre özel yazılım ve yüzde 25’e varan karlılık sağlayan yazılımları ile Türk sanayisine ve ekonomisine katkılarının da konuşulduğu toplantıda; Türkiye’de yazılım sektörünün geleceği tartışıldı.

CPM Hakkında
Türk yazılımcıların özverili çalışmaları ile geliştirilen CPM ERP, 1999 yılından bu yana %100 yerli entegre iş çözümü olarak Kobi ve Kobi üstü pazarda uygulanıyor, başarılı sonuçlarıyla Türk sanayisine verim, hız ve esneklik sağlıyor. CPM Yazılım 1989’da çok kapsamlı bir yazılım firması olarak İstanbul’da kurulmuş, 2000 yılından itibaren yazılımlar geliştirmeye başlamıştır. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çözüm ortakları ile sanayi sektörü başta olmak üzere bugüne dek hizmet sektöründeki birçok firmaya destek vermiştir. CPM sadece yazılım üretmekle kalmamakta, uygulama ve satış sonrası destek hizmetleri de vermektir. Ürettiği yazılımların sonraki uygulamalarını çözüm ortakları aracılığıyla yürütür. Aynı hizmet kültürüyle yetişmiş çalışanlarıyla CPM Türkiye genelinde hizmet veren büyük bir ailedir. CPM için müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini en uygun çözümlerle karşılamak daima önceliklidir. CPM, sadece yaratıcı ekipleri, ürünleri ve çözümleriyle değil, satış sonrası hizmetlerde sağladığı güvenilirlik ve yüksek iş ahlakıyla da bilinmektedir. Burada bütün çalışanlar bildiğini paylaşmanın, yaratıcı olmanın ve müşteriye kendi gücünü fark etmesi için aracılık etmenin değerine inanır.