5053873217 [email protected]

Ödül oyunu sırasında başını üzerinde kurduğu platforma vuran Atakan, düştükten sonra sudan çıkamadı. Atakan’ın yardımına havuzun çevresindekiler koştu.Havuzdan çıkartıldıktan sonra doktor ve sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Atakan, oyunun bitmesinin ardından ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede kontrollerden geçen Atakan için son kararı Survivor’ın doktoru verdi.

ATAKAN

NBA Batı Finali ödül oyununu kazanan takım olan ünlüler, ödüle gitmek için 6 saatlik bir uçak yolculuğu yaptı. Ancak Atakan’ın yaşadığı sakatlıktan dolayı doktoru tarafından uçağa binmesine izin verilmedi ve Atakan, Survivor’ın 3 büyük ödülünden biri olan NBA finaline takım olarak kazanmalarına rağmen gidemedi. Doktorun kararını açıklamasının ardından ise Atakan, “Buraya gezip tozmaya gelmedim. Sağlığım daha önemli ve büyük finali görmek istiyorum. Önemli değil” dedi. Survivor ünlüler takımı ise Atakan’sız olarak özel jetle Amerika’ya giderek NBA batı finali maçını izleme şansı buldular.
NBA ödülü için havuzda kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler yarışma sırasında talihsiz bir an yaşadı. Yarışmacıların ipin ucunda sallanan engellerin kendilerini devirmelerine izin vermeden parkuru tamamlamaları gerekiyordu. Fakat Avatar Atakan yarışırken engelden kaçamıyor ve kafasına aldığı darbe ile birlikte havuza düşüyor. Havuzdan çıkamayınca herkes onu kurtarmak için seferber oluyor.Bu olayın yaşanmasının ardından Atakan’ın sevenleri büyük bir paniğe kapıldı. Atakan’ın babası ise sosyal medyadan açıklamalarda bulundu ve oğlunun iyi olduğunu açıkladı.