5053873217 [email protected]

“Karı-kocalar ayrılır, boşanır ama anne-babalar boşanamaz” felsefesinden yola çıktığını belirten Gülben Ergen, eski eşi Mustafa Erdoğan’la Anadolu Ateşi’nin çalışmalarını konuştu.

Gülben Ergen, Eski Eşi Mustafa Erdoğan’la Röportaj Yaptı

GÜLBEN
Hürriyet Kelebek’te zaman zaman farklı konularla ilgili röportajlar yapan ünlü sanatçı Gülben Ergen, son olarak eski eşi Mustafa Erdoğan’a mikrofon uzattı.

“ANNE-BABALAR BOŞANAMAZ”

“Eski eşimle değil, çocuklarımın babası ile röportaj yaptım bu hafta… Karı-kocalar ayrılır, boşanır ama anne-babalar boşanamaz” ifadeleriyle röportaja başlayan Gülben Ergen, Anadolu Ateşi’nin ülkemizde ve dünyada milyonlarca insandan hak ettiği takdir ve alkışları sayfasına taşımak istediğini belirtti.

İşte Mustafa Erdoğan’la yapılan röportajdan bir kesit;

Şu anda Anadolu Ateşi Pera ekibinde kaç dansçı var?

– Dansçı sayısını sahnenin fiziki durumuna göre belirliyoruz. Emek’te bazen 50 bazen de 60 dansçı olacak. Ara ara Kıvılcım çocukları da büyüklerle sahne alacak. Anadolu Ateşi’nde toplam 80 çocuk ve160 profesyonel dansçımız var. Ders alan da 1500 öğrencimiz var.
Türkiye’nin tanıtımında rolünüzün çok olduğunu düşünüyorum. Yeteri kadar destek gördüğünü düşünüyor musun?

– Maalesef hayır. Biz başladıktan sonra çok fazla Kültür ve Turizm Bakanı değişti. Kendimizi ifade edinceye kadar yenisi geliyor. Çok iyi bakanlar tanıyorum. Şimdiki bakanımız da çok iyi niyetli. Kendisiyle bir kere tanışma fırsatım oldu. Donanımlı ve entelektüel bir bakanımız var. Bunun bir umut olduğunu düşünüyorum.
Geçmişten beri bir Atatürk Kültür Merkezi hasretinin olduğunu biliyorum…

– Kesinlikle öyle. Bir gün restore edilmiş bir AKM’de oynayacağımızı hayal ediyorum. Bunu hasretle bekliyoruz. Ama Emek’in başka bir hikayesi ve başka bir dokusu var. Şu anda o boşluğa karşılık geliyor. İstanbul’un eski kültür-sanat yaşamına geri dönmesini istiyoruz.