5053873217 [email protected]

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan İsmail Türüt Türkiye’de müzik şovunun olmadığını söyledi. En çok konser verenlerden biri olduğu kaydeden Türüt şu açıklamaları yaptı:

volkan-konak-bursa

İKİ YÜZLÜ SANAT DÜNYASI
“Beni biraz geri çektiler, söylemlerin bir bedeli var. Benim duruşum belli. Pişmanlık yok. Şovlar yapardım, şovlarımı kaldırdılar. Türkiye’de müzik şovu yok. Türüt şov vardı, İbo şov vardı. Bu yapımcılar uyuyor mu? Sanat dünyasında iki yüzlülük var. Volkan Konak’la aynı işi yapmıyoruz. Beş tane türkü bilir O, bir şey bilmez. Bir rahmetli Erkan Hoca, bir de İsmail Türüt Karadeniz müziği bilir. Volkan’la ayrı tarzdayız ama saygı duyarım. O’nunla iki ortak noktam var; biri hemşehrim, öteki müzikle uğraşıyor olmamız. Türkiye’de en çok konser verenlerden biriyim”

KUŞUM Aydın HİLE Mİ YAPTI?
Programın magazin bölümünde gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Suna Akyıldız işe şunları söyledi: “Bülent Ersoy, Oya Aydoğan’ın mevlüdüne gitmedi. Çok az kişi vardı. Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur röportaj yaptı keşke biraz bekleseydi. 27 Mayıs’ta defileye çıkacakmış. Chloeye ne oldu? Yumruk yemiş gibi bir fotoğrafı yayınlandı. Bence Murat Boz’la Hadise arasında bir elektrik oldu zamanında, son konserde Aslı Enver karavanda bekliyordu. Kuşum Aydın doktorla 20 kilo verdiğini söyledi. 3 gün sonra sokakta fotoğraf çekildi ve fotoşop yaptığı ortaya çıktı”.