5053873217 [email protected]

Can Bonomo, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen müzik gününde gençlere unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.can bonomooo

 

Forum İstanbul’da düzenlenen interaktif konserde gençler, kendilerine dağıtılan müzik aletleriyle Can Bonomo’nun şarkılarına eşlik etti. Akustik konserde yaklaşık 1 saat sahnede kalarak izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatan Can Bonomo, enerjik performansıyla göz doldurdu.

Özellikle sevdiğim oyuncuların yer aldığı projelere sıcak bakıyorum

Forum İstanbul’da verdiği interaktif konserle gençlerle buluşan Can Bonomo samimi açıklamalarda bulunarak ; “Birkaç proje üzerinde aynı anda çalışıyorum bu tempo beni her ne kadar yorsa da bir yandan da keyif alıyorum. En son bir şiir kitabı yayınladım ve bazı dergilerde şiirlerimi yayınlanmaya devam ediyorum. Bu yönde aldığım olumlu dönüşler beni motive ediyor ” dedi.

Can Bonomo ; “Oyunculuk benim için farklı bir deneyim oldu. Oyunculukla ilgili ara sıra teklifler alıyorum. Özellikle dostlarımın ve sevdiğim oyuncuların yer aldığı projeleri hikaye de içime sinerse olumlu yönde değerlendiriyorum. Şu ana kadar hiçbir projeye başrol olarak girmediğim için daha çok işin eğlence kısmını yaşıyorum. Yan rollerde olmak bana hem sempatik geliyor hem de çok fazla yorulmadan keyifle çalışabiliyorum.”

Yeni albüm yolda

Yeni albüm çıkarmanın vaktinin geldiğini söyleyen Bonomo; yeni albüm için çalışmalarına başladığını ve önümüzdeki yıl yeni bestelerini hayranlarıyla buluşacağını açıkladı.