5053873217 [email protected]

Monitör masaüstü bilgisayarları ya da diğer adıyla all in one pc’ler az yer kaplaması dolayısı ile tercih edilen bir platform. Büyük bir ebatlı monitör üzerinden tüm masaüstü bilgisayar ihtiyacının giderilmesi gerçekten birçok kişi için cazip durmakta.

ANDROID

Masaüstünde Android Kullanmak
Jide daha önce Remix OS isimli işletim sistemi sayesinde adından söz ettirmiş bir firma. Remix adındaki işletim sistemi masaüstü bilgisayarlarda Android temelli olarak çalışan bir sistem. Masaüstü kullanıcılarının ücretsiz olarak ulaşabildiği bu işletim sayesinde birçok Android uygulaması masaüstünü bilgisayarları üzerinden erişim olanağı sağlıyor.

İlginizi çekebilir: Google Keyboard Android İçin Değişti Jide ve AOC Ortaklığı
Son yapılan duyuruya göre dünyaca tanınmış monitör üreticisi AOC firması Jide ile birlikte ortaklık yaparak bir monitör masaüstü bilgisayarı üretme kararı almışlar. Remix OS ile çalışacak olan bu bilgisayar öncelikli olarak Android’in çok fazla hitap etmediği Şirket piyasası.

Teknik Özellikleri Neler 1920 x 1080 çözünürlüklü 23.8 inç ekran Amlogic S905 quadcore işlemci (4 adet 2GHz Cortex-A53 CPU çekirdeği) Mali-450 MP5 grafik işlemcisi 2GB RAM 16 ya da 64 GB dahili bellek 2 adet HDMI yuvası 4 adet USB yuvası 1 adet Ethernet girişi

Remix OS ile birlikte monitör bilgisayarın yapabildikleri normal masaüstü bilgisayar kullanıcılarına oldukça tanıdık gelecektir. Remix OS monitör bilgisayar’ın bu yaz Çin’de satışa sunulması bekleniyor.