5053873217 [email protected]

Alman Polis Sosyal Medyada Fenomen Oldu
Almanya’da polis memuru olan 31 yaşındaki Adrienne Koleszar, Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla bir anda viral oldu.

Almanya’da polis memuru olan 31 yaşındaki Adrienne Koleszar, Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla bir anda viral oldu. Koleszar’ın fotoğraflarını gören hayranları, fotoğraf altlarına ”lütfen beni tutukla” gibi yorumlar yazıyor.
YORUM YAĞMURUNA TUTULUYOR
Instagram fenomene doymuyor. Bu kez sosyal medya, Almanya’da polis memuru olan 31 yaşındaki Adrienne Koleszar’ı konuşuyor. Fit vücudunu sergilediği fotoğrafları sayesinde 142 bin takipçiye ulaşan Koleszar’ın fotoğraflarının altına ”sana aşık oldum”, ”eğer beni sen tutuklayacaksan aşırı hız yaparım” gibi ilginç yorumlar geliyor.
Her gün kavgalar, kazalar ve aile içi şiddet gibi pek çok olayla boğuştuğunu söyleyen Adrienne, spor yapmanın mesleğinde de ona pek çok şey kazandırdığını söylüyor.

”FOTOĞRAFLARIM ERKEKLERE DEĞİL, KADINLARA”
”Belki de pek çok insanın görmek istemeyeceği şeylerle uğraşıyorum, ama bu benim işim ve hayatımdan çok memnunum.” diyor.


Fotoğrafları nedeniyle yöneticilerinden herhangi bir azar işitmediğini söyleyen Koleszar, ”Çünkü benim fotoğraflarım erkekler için değil, kadınlar için. Beni çıplak göremezsiniz. Amacım, bu fotoğrafları gören kadınların da sağlıklı beslenmesi ve spor alışkanlığı kazanması.” diye konuşuyor.