5053873217 [email protected]

GEÇEN hafta geçirdiği sinir krizi nedeniyle psikiyatri hastanesi Lape’ye kaldırılan, birkaç günlük tedavinin ardından taburcu edilen Şafak Sezer, önceki gece sevenlerini bir kez daha korkuttu.

Kandil gecesi arkadaşlarıyla Beykoz’daki Hz. Yuşa Türbesi’ne giden oyuncu, çıkışta uğradıkları mekânda fenalaştı. Acilen hastaneye kaldırılan
Sezer’in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Kalbine stent takılan ünlü komedyen, tedavi gördüğü hastanede kameraların karşısına geçti..

Sezer, hastaneye yatırılış sebebi ile ilgili, “Benim daha önce bir stentim vardı. Aynı hastanede aynı doktor tarafından kalbime stent takılmıştı. Şimdi yine baktı. Bir damarda daralma vardı. İkinci stent takıldı. Bir kaç gün hastanede dinleneceğim. Daha sonra açıklama yapacağım. Sinir sıkışması sanıyordum, şeker çok yükselmiş. Şeker hastalığı çok garip bir hastalık. Herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Şu an herhangi bir risk yok” ifadelerini kullandı.

safak sezer
Gazetecileri acil servis camından selamlayan ve ‘gayet iyiyim’ diyen Şafak Sezer taburdu edildi.

Şafak Sezer’in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Kadıköy Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Dağdelen yazılı olarak şu açıklamayı yaptı:

“Hastamız Şafak Sezer, dün akşam göğsünde sıkıntı hissi ve çarpıntı şikayeti ile Acıbadem Kadıköy Hastanesi Acil Servisi’ne başvurmuştur. Acil Servis’te yapılan ilk tıbbi inceleme sonrasında uygulanan ilaç tedavisiyle rahatlatılmıştır. Bugün yapılan koroner anjiyografi (El bileğinden anjiyo) işlemi sırasında bir kalp damarına stent takılarak daralan kalp damarı açılmıştır. Klinik olarak tamamen iyi durumda olan hastamız Şafak Sezer, dün akşam taburcu edilmiştir.”