5053873217 [email protected]

Fenomen dizi Arka Sokaklar’da, çatışmada vurulan Hüsnü Çoban’ın akıbeti yine yanıt bulmadı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise kafaları karıştırdı.

hüsnü çoban
11 yıldır yayın hayatını sürdüren Arka Sokaklar’da, “Hüsnü Çoban yaşıyor mu, ölüyor mu?” sorusu, 29 Nisan Cuma akşamı yayınlanan son bölümde de yanıt bulmadı.

Dizinin takipçileri, bir haftadır merak ettikleri bu cevap için 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 400’üncü bölümü beklemeye başladı.

“HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR”

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği dizinin son bölümünde; sırtından vurulduktan sonra fazlasıyla kan kaybeden Hüsnü Çoban’a, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Ameliyatı yapan doktor, “Hüsnü’nün hayati tehlikesi devam ediyor” dedi.

“SEYİRCİ UYANMASINI İSTİYORSA GÖZLERİNİ AÇACAK”

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen konu için, “Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım. Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI KAFALARI KARIŞTIRDI

Yayınlanan 400. bölüm fragmanında ise, Türk bayrağına sarılı tabut görüntüsü, “Hüsnü Çoban şehit mi oluyor” sorusunu akıllara getirdi.