5053873217 [email protected]

Erkan Petekkaya, hakaret ve tehdit iddiasıyla Paramparça dizisinde 52 bölüm birlikte oynadığı Nurgül Yeşilçay’dan şikayetçi oldu.

nurgül

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay’dan Şikayetçi Oldu
Oyuncu Erkan Petekkaya, hakaret ve tehdit iddiasıyla oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan şikayetçi oldu.Oyuncu Erkan Petekkaya’nın avukatı Çağdaş Çelik, suç duyurusu dilekçesini Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.

“PRİM YAPMAKLA VE EGOLARINI TATMİN ETMEKLE SUÇLADI”

Dilekçede, Petekkaya ile Yeşilçay’ın, “Paramparça” isimli dizide 52 bölüm birlikte rol aldığı hatırlatılarak, Yeşilçay’ın, diziden ayrıldıktan sonra bir gazeteye verdiği röportajda Petekkaya’ya yönelik hakaret içerikli beyanlarda bulunduğu savunuldu. Yeşilçay’ın müvekkilini üzerinden prim yapmakla ve egolarını tatmin etmekle suçladığını, sayısızca hakaret etmekten kaçınmadığı anlatılan dilekçede, Yeşilçay’ın hakaretlerinin sebebinin anlaşılmadığı kaydedildi.

“EŞİNE VE HAYRANLARINA KARŞI KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ”

Nurgül Yeşilçay’ın, Petekkaya’yı, “Onu sonradan uydurdu” diyerek yalancılıkla suçladığı aktarılan dilekçede, şu ifadelere yer verildi: “Devamında müvekkilimizin erkekliğini kendi üzerinden taçlandırdığını söyleyerek ağır ithamlarda bulunmuştur. Müvekkilimiz bu ahlak sınırlarını zorlayan açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına karşı küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır.Şüpheli her nasılda kendisine çamur atılmaya çalışıldığını, küçük düşürüldüğünü iddia etmiştir. Fakat tarafınızca da araştırıldığında görüleceği üzere müvekkilimizin şüpheli ile öpüşüp öpüşmemek isteyip istemediği gibi bir açıklaması bulunmamakta olup, kendisi tarafından bu kanaate nasıl varıldığı ya da nerede, kim tarafından ya da ne şekilde aşağılanmış olduğu merak konusudur.”

“HAKARET” VE “TEHDİT” SUÇLARINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dilekçede, Yeşilçay hakkında ”hakaret” ve ”tehdit” suçlarından soruşturma başlatılarak, hakkında ceza davası açılması talep edildi.