5053873217 [email protected]

Öykü Serter: Ekranda İstediğim İşi Yapmıyorum Öykü Serter: Ekranda İstediğim İşi Yapmıyorum

Gençlik festivali “Spring Break 2016’da DJ performansıyla dikkat çeken ünlü sunucu Öykü Serter, magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Gençlik festivali “Spring Break 2016”, 21-24 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer Orange County Hotel’de gerçekleşti. 3 gece 4 gün süren festivale ünlü sunucu Öykü Serter’in DJ kabinindeki performansı damga vurdu.
DJ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Unitravel ev sahipliğinde gerçekleşen gençlik festivali “Spring Break 2016″, önceki gün sona erdi. Antalya Kemer Orange County Hotel’de gerçekleşen festivalde Erdem Kınay, Cihat Uğurel, Emrah Göktaş, Wolfson, Blackloud ve David Şaboy gibi ünlü DJ’ler, dinleyicilere müzik şöleni yaşattı. Festivalin kapanışını ise sunucu Öykü Serter, dikkat çeken DJ performansı ile yaptı. Yaklaşık 2 bin kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla Serter’in çaldığı gençlik marşına eşlik etti. Meslek hayatına başladığı meslek olan DJ’likle dinleyicilerin karşısına geçen Öykü Serter, performans sonrasında açıklamalarda bulundu.

”EKRANDA İSTEDİĞİM İŞİ YAPMIYORUM”
Ekranda sivri dilli olmasının kimi zaman tepki çektiğini belirten Serter, “İnsanlar bazen eleştiriyor, kavgalı, gürültülü bir de doğru düzgün bir şey sun diye. Ama bizde reality böyle oluyor. Ben reality sunucusuyum ve Türkiye’de bunu ilk yapan, jargonunu oluşturan benim. Bu anlamda şuan istediğim bir şeyi yaptığımı söyleyemem. Ama müzik yarışmalarımın hepsinde çok mutluydum. Akademi, Rising… Hep mutluydum. Çünkü gerçekten Allah vergisi bir yetenek üzerinden iş yapılıyordu. Bir manipülasyon ya da reality içerisinde olan bir durum değil, ortada bir yetenek vardı. Ben oraya güzelim ya da iki lafı bir araya getirebiliyorum diye de konmadım. Aklım var fikrim var. Ortamın gerektirdiği bir duruş var. Her şey anlık, televizyon böyle bir şey. O zaman da benim orada söylediğim söz, benim fikrim. Gerekiyorsa da söylerim. Taraf oluyorsam olurum. Sunucu tarafsız olmalı. Neye tarafsız, kime tarafsız? Orada adaletle ilgili bir problem varsa tabii ki taraf olmak zorundayım.” dedi.