5053873217 [email protected]

Kerem Bürsin ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerde oynadığı Aşk Tesadüfleri Sevmez 2 filminin hazırlıkları başladı.KEREM BURSİN

Ömer Faruk Sorak’ın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2” için hazırlıklar başladı. Bu arada başrolde Farah Zeynep Abdullah ve Kerem Bürsin’i görmek isteyen hayranlarının Sorak’a yaptığı sosyal medya bombardımanı da sonuç verdi.

Başrollerini Belçim Bilgin Erdoğan ile Mehmet Günsür’ün paylaştığı 2010 yapımı “Aşk Tesadüfleri Sever”in ikincisi için start verildi. Sinemaseverler ise başrol oyuncularıyla ilgili seçimine etki edebilmek için Ömer Faruk Sorak’ı sosyal medyadan mesaj bombardımanına tuttu.

Sorak, Farah Zeynep Abdullah ile Kerem Bursin’e başrol teklifi götürmesini isteyen hayranlarının üç aydır süren tweet yağmuruna kayıtsız kalmadı. Ünlü yönetmen, “Henüz cast çalışmasına başlamadık ama doğru, o ikili için çok talep geliyor.

Bu talepleri göz önünde tutacağız” dedi. Sinema çevrelerinde, daha önce “Unutursam Fısılda” filminde başrolü paylaşan ikilinin “Aşk Tesadüfleri Sever 2” için en güçlü başrol adayı olduğu konuşuluyor.