5053873217 [email protected]

Etkileyici bir gösteri otomobili ve 6 çekici yeni model ile, Skoda 2016 Pekin Otomobil Fuarı’nda dinamik şekilde büyüyen bir otomobil üreticisi olarak yer alıyor. Skoda Yeni SUV Kampanyasını Pekin’de Başlattı

SKODA
Geleneksel Çek markası fuarda Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Yeti ve Superb modellerini sergileyecek. Fuar 25 Nisan – 4 Mayıs 2016 tarihleri arasında Pekin’de gerçekleştiriliyor. Skoda, VisionS gösteri otomobilini de Çin kamuoyuna ilk kez fuarda tanıtacak. Model, markanın gelecekteki SUV’leri hakkında fikir veriyor, başarılı kompakt SUV Skoda Yeti’den daha büyük. Skoda CEO’su Bernhard Maier Çin’in global büyüme stratejilerinin merkezinde olduğu belirterek şunları söyledi: “Dünyanın en hızlı büyüyen piyasası Çin, bizim de en güçlü olduğumuz piyasa. Önümüzdeki yıllarda Çin piyasasında konumumuzu model kampanyamızla daha da güçlendireceğiz. Özellikle SUV segmentinde model çeşitliliğimizi arttıracağız. Aynı zamanda yeni elektrikli otomobiller alanında da yatırımlarımızı arttırıyoruz”.

Cenevre Motor Show Skoda VisionS SUV galerisi

2016 yılı Mart ayı sonunda Çek otomobil üreticisi Çin’de daha da fazla büyümeye giden yolu açtı: Çek Cumhuriyeti’nde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in ziyareti sırasında bir karşılıklı iyi niyet anlaşması imzalandı. SAIC VOLKSWAGEN ortak girişimi önümüzdeki beş yıl içinde Çin’de Skoda’nın model serisinin zenginleşmesi için iki milyar euro yatırım yapacak. Bu yatırıma yeni elektrikli sürüş konseptleri, inovatif bağlanabilirlik çözümleri ve kişisel mobilitenin dijitalleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da dahil olacak.

Skoda VisionS 2016 Cenevre Motor Show’un ardından şu anda Pekin’de sergileniyor ve Skoda’nın bu sonbaharda Paris’te tanıtacağı yeni büyük SUV serisi hakkında ilk izlenimleri edinmemizi sağlıyor. Dışa dönük, modern ve dinamik çizgileriyle, 4.70 metre uzunlığundaki SUV önümüzdeki günlerde Çin’de piyasaya çıkacak. Tasarım Skoda’nın karakteristik rasyonellik ve estetik dengesini yansıtıyor. Yeni SUV tasarım dilinin yanı sıra konsept markanın gelecekteki teknolojilerini de tanıtıyor.

Gelecekteki elektrikli sürüş konseptlerine yönelik olarak, Skoda VisionS plug-in hibrit sürüş teknolojisi ile çalışıyor. Otomobilin sistem performansı 165 kW (225 hp) çıkış gücüne sahip ve 50 km sadece elektrik gücüyle gidebiliyor.

Çek otomobil üreticisi Çin piyasası için kapsamlı bir SUV kampanyası hazırlıyor. Skoda’nın büyük SUV’sinin çıkışı 2017’nin ilk yarısı için planlanıyor. Ek olarak büyük SUV’nin bir başka versiyonu da geliştirme sürecinde. Dahası, firma Skoda’nın en güçlü global satış pazarı için bir CUV (crossover utility vehicle) de çıkartmayı planlıyor.

Şangay’daki SAIC Volkswagen fabrikasında üretilen kompakt Skoda Yeti Çinli müşterilerin modern SUV’lere olan büyük ilgisini yansıtıyor. 2016’nın ilk üç ayında bu modelin satışları 2015’in aynı dönemine oranla %300 arttı. Skoda Yeti’yi 2016 Pekin Auto China Fuarında Style ve Ambition versiyonları ile tanıtıyor. Avrupa versiyonuna kıyasla aks açıklığı 6 cm daha uzun.

Modern ve şehirli sürücüler için ideal otomobil Skoda Fabia Sport donanım seviyesiyle Pekin’de görülebiliyor. Yeni büyük model Skoda Rapid Style versiyonu ile, kardeş modeli Skoda Rapid spaceback ise Ambition Plus donanım seviyesi ile tanıtılıyor.

Skoda’nın çok satan Octavia modelinin iki versiyonu, Ambition Plus ve Style, fuarda 2017 model yılının inovasyonlarını gösteriyor. Bunlar arasında yeni ön tampon, yeniden tasarlanmış direksiyon, siyah camlı tavan ve dış aynalar sayılabilir.

Markanın amiral gemisi Skoda Superb de Style ve Ambition Plus donanım seviyeleri ile fuarda. Geniş orta sınıf araç Nanjing’deki SAIC Volkswagen fabrikasında üretiliyor. Skoda modellerinin üretildiği diğer SAIC Volkswagen fabrikaları arasında Yizheng ve Ningbo da var.