5053873217 [email protected]

Gear S2 iPhone desteğine yakında kavuşabilir. Samsung Gear Manager uygulamasının iOS versiyonunun internete sızmış olması, resmi duyurunun kısa süre içinde gerçekleşebileceğini ortaya koyuyor.

Samsung, üst sınıf akıllı saatini iPhone sahiplerinin de kullanımına sunacağını bu yılın başlarında açıklamıştı. Şirket, gerekli güncellemeyi 2016 içinde sunacağını belirtmiş, ancak kesin bir tarih açıklamaya yanaşmamıştı. Samsung Gear S2’yi iOS işletim sistemli cihazlarda kullanımında bazı eksik noktalar bulunacak.

GEAR S2

S Voice, mobil ödeme imkanı ve bazı yerel Samsung uygulamaları sadece Güney Koreli şirketin Android telefonlarında kullanılabilecek. iPhone ile birlikte kullanılırken bazı özelliklerini kaybedecek olsa da, Gear S2’nin halihazırda piyasadaki en şık akıllı saatlerden biri olduğunu belirtmek gerekiyor.

Sızan Gear Manager iOS uygulamasını indirmek için çeşitli bağlantılar bulunsa da, bu bağlantılar aracılığıyla uygulamayı yüklemek için jailbreak işleminden geçmiş bir iPhone’a sahip olmak gerekiyor. iPhone’u jailbreak edilmiş olanların da, uygulamayı resmi olmayan bir bağlantı üzerinden indirmesini tavsiye etmediğimizi vurgulamakta fayda var.