5053873217 [email protected]

Kiralık Aşk dizisinin Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünden önce merakla beklenen 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde Ömer’in aldığı sürpriz karar Defne’yi çok şaşırtacaktır. İşte Kiralık Aşk 42.bölümde yaşanacaklar.

kiralık aşk

Kiralık Aşk 42. bölüm için heyecan dorukta. STAR TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk yeni bölümde; Sinan, Defne ve Ömer için organizasyon yapıyor. Peki Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak? İşte Kiralık Aşk detayları..

Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada!
Ömer’in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, “Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek” bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi?

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor!

Neriman İplikçi’nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek. Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak?

Ömer, Defne’ye öyle bir sürpriz yapacak ki… Tüm kalpleri eritecek cinsten.

Yayın Günü: 15 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00