5053873217 [email protected]

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran popüler dizi Game of Thrones’un yeni fragmanı yayınlandı. 24 Nisan’da başlayacak altıncı sezon savaş ve entrikalarla dolu olacak.
GAME OF THRONES
Game of Thrones’tan Yeni Fragman
24 Nisan’da 6. sezon birinci bölümüyle bir kez daha sahne almaya hazırlanan fenomen dizi Game of Thrones’un yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Game of Thrones YouTube kanalıyla yayınlanan ve yaklaşık iki dakikalık sürede servis edilen video, dizide yer alan birçok önemli karakteri konu ediniyor.

Game of Thrones için Yeni Fragman! Game of Thrones için Yeni Fragman!
6. sezonu için gün saydığımız Game of Thrones için yeni bir trailer yayınlandı. 30 saniyelik kısa…
Saatler önce ABD, Los Angeles TCL Chinese Tiyatrosu’nda altıncı sezon galası düzenlenen dizinin yeni sezonu, söz konusu videoyla bir kez daha savaş yoğunluklu geçeceğinin sinyallerini verdi.

Altıncı sezon için yayınlanan yeni tanıtım videosu ayrıca, taht kavgası için entrika ve kapalı kapılar arasında dönen oyunların yeni sezonda da son sürat devam edeceğini gösteriyor.

Son olarak tanıtım videosu her ne kadar Ramsoy Bolton ve Yabaniler arasında Kuzey’de bir savaşın yaşandığını gösterse de, fantastik televizyon dizinin en büyük savaşı Ölülere karşı verilecek.