5053873217 [email protected]

Konuk olduğu canlı yayında programını hangi kanalda sürdüreceği sorusuna yanıt veren Mesut Yar, “Kanal D’de devam edeceğiz diye söylemiştim ama Star TV’ye de boş değilim” dedi.

Mesut Yar, Star TV’de Program Yapacağını Duyurdu

MESUT YAR
Gerçekleştirdiği televizyon programları, hazırladığı belgeseller ve “Televizyon Hastası” isimli köşe yazıları ile tanıdığımız Mesut Yar, konuk olarak katıldığı 360’da yayınlanan ‘Elifnağme’ programında samimi açıklamalarda bulundu.

“STAR TV’YE BOŞ DEĞİLİM”

“Burada Laf Çok” programının yayın hayatına Cnn Türk’de veda etmesinden sonra nerede devam edeceği ile ilgili soruya espirili yanıt veren Yar “Bir haber kanalında ne kadar yapılabiliyorsa o kadar iyi yaptık programı. 6 sezondur devam eden program bitti ama son programımızda Kanal D’de devam edeceğimizi açıkladım. Star TV’nin de bu konuda yaklaşımı var. Star TV’ye de boş değilim” dedi.

“OYUNCULUĞU BECEREMEYEN OYUNCU OLMASIN”

Televizyon yayınlarını “Televizyon Hastası” adlı gazete köşesinde yorumlayan Mesut Yar, ekran için yapılan işlerle ilgili de şöyle konuştu: “Ben de bazı sinema filmlerinde ve dizilerinde rol alıyorum. 12 saniyede beyaz perde beni sevdi. Oyunculuğu beceremeyen oyuncu olmasın. Önümüzdeki yıl bir çok oyuncu Meryem Uzerli’nin durumuna düşecek. En sevdiğim dizi ‘Hayat Şarkısı’. Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun ‘Hayatımın Aşkı’ dizisi çok tutacak.”