5053873217 [email protected]

Caner Erkin’in önceki gün Antalya’da esmer bir güzelle yakalandığı haberlerini okuyan Asena Atalay’ın büyük bir şaşkınlık yaşayarak hüngür hüngür ağladığı ortaya çıktı.
Caner’i Esmer Güzelle Gören Asena, Hüngür Hüngür Ağladı
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, takım otelde iken Antalya gecelerinde kumral bir güzelle objektiflere yakalandı. Konuyla ilgili ne tepki vereceği merak konusu olan boşandığı eşi Asena Atalay’ın haberi okuduktan sonra büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

CANER

Evli oldukları dönemde her yaptıkları olay olan ve magazin manşetlerinden düşmeyen Asena-Caner Erkin çifti, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla evliliklerini sonlandırmıştı. Boşanmalarının ardından Asena’nın ismi birçok kişiyle aşk dedikodularına karışırken, önceki gün Caner Erkin de sürpriz bir şekilde esmer bir güzelle Antalya gecelerinde yakalandı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Boşanmalarının ardından verdiği bir röportajda “Caner ile ilgili aşk haberi gelse sunmam. Caner’in yanına olacak kadın kesin doğru bir kadındır. Caner çok mükemmel bir adam” ifadelerini kullanan Asena’nın Caner’le ilgili haberi okuduktan sonra büyük bir şaşkınlık yaşadığı ve hüngür güngür ağladığı ortaya çıktı.

İşte Caner’in yakalandığı geceden kareler;