5053873217 [email protected]

Amerika’da tutuklanan ve 75 yılla yargılanan Reza Zarrab’ın ilk duruşması için Miami’ye giden eşi Ebru Gündeş’e “Kızımızı getirme. Olumsuz etkilenmesin” dediği öğrenildi.
Reza Zarrab’dan Ebru Gündeş’e: Kızımızı Getirme
Reza Zarrab İran devletini dolandırmak kara para aklama bankacılık sahtekarlığı gibi suçlamalardan dolayı ABD’de tutuklandı. Reza Zarrab tutuklanırken yanında eşi Ebru Gündeş’te vardı. Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab’ın ilk duruşması için Miami’ye gitti.

EBRU 3 HAFTA YANINDA KALACAK

19 Mart akşamı Amerika-Miami’de tutuklanan Rıza Zarrab’ın yanında eşi Ebru Gündeş ve 5 yaşındaki kızı Alara vardı. Olay üzerine kızını alıp hemen İstanbul’a dönen Ebru Gündeş yakınlarına, ‘Rıza beni yanında ister’ dedi ve Miami’ye gitme kararı aldı. Gündeş, 4 Nisan’da Miami’de yapılacak ilk duruşmada eşinin yanında olacak ve 3 hafta Amerika’da kalacak.

ebru gündeş reza zarrab

Ebru Gündeş’in Miami ziyaretinin detayları da netleşmeye başladı. 75 yılla yargılanan ve eşini yanında görmek istediği öğrenilen Zarrab’ın bu talebini Gündeş’e avukatları aracılığıyla ilettiği öğrenilirken, “Kızımızı getirme. Yaşananlardan olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Dava lehimizde neticelecek ve ona beraber gideceğiz” dediği öne sürüldü.

Eşinin bu talebi karşısında duygulandığı belirtilen ünlü sanatçının, kızının burada bırakarak eşinin yanına gittiği öğrenildi.