5053873217 [email protected]

”Renkli Sayfalar” programına konuk olan Nurseli İdiz, hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Nurseli İdiz Hakkında Bilinmeyenleri Anlattı

NURSELİ
”İlişki Durumu Karışık” dizisinde Mediha Tekin karakterine hayat veren Nurseli İdiz, ”Renkli Sayfalar” programına konuk oldu. ‘Hayatım boyunca aşık olmadım’ diyen Nurseli İdiz, dizisi beklenen reytinge bir türlü ulaşamayan Meryem Uzerli’ye de destek verdi.

İşte Nurseli İdiz’in açıklamaları:

”HİÇ AŞIK OLMADIM”

1962 Ekim doğumluyum. 55 yaşındayım. Eşim Cem İdiz’i çok sevdim ama ben hiç aşık olmadım. Bir dönem benim hakkımda da bir dedikodu çıkmıştı. Ben tanrıya inancı olan biriyim. Her ne kadar tipim bunu göstermese de. Hiçbir zaman evli bir adama bakmadım. Adam boşanmıştır, karısı yıllar önce ölmüştür o zaman tamam.

Biz mahalle kültürü ile büyüdük. En yakın arkadaşın değil kocasına, sevgilisine bile yan gözle bakmazdık. Zengin kadın avlama mesleği çıktı şu aralar. Bazı mekanlara gidip ‘kimi bulurum’ diye düşünüyor insanlar. 50-60 yaşına gelip boşananları çözemiyorum. Asıl o saatten sonra eş lazım insana.

”MERYEM’E ÇOK FAZLA YÜK YÜKLEDİLER”

Kösem Sultan, başarısızsa altında başka nedenler aramak lazım. Hikaye zayıf olabilir. Çok fazla gaz vermek olabilir. ‘Biz çok iyi bir yapım şirketiyiz ne yaparsak yapalım izlemek zorundasınız’ hissi uyandırırsanız sosyolojik olarak ters teper.

Meryem’e yapılan da bu. Kızı Hollywood starı gibi Türkiye’ye pazarladılar. Bu kız 33 yaşında ve 2. dizisi. Bir tane sinema filmi var. Daha 1,5 projesi olan insana belgesel yapıyorsun. Bu ne demek? Yapılan sadece o oyuncuyu magazin malzemesi haline getirmek.

Sanatçıyı halkla beraber yürümek konusunda eğitmek lazım. ‘3 sezonluk bekleyiş bitiyor.’ Kıza yüklenen yüke bak. Psikoloji bırakmadılar.

”BÜTÜN BORÇLARIMI ÖDEDİM RAHATLADIM”

5,5 trilyon borcum vardı. Sıfırladım. Malım mülküm yok ama kendimi çok rahat hissediyorum. 3’te 1 fiyata çalışıyorduk. O sattığım mülklerin önünden geçerken üzülüyorum. İhtiyacın varsa aldığın ücret düşüyor.

Oyunculuk Allah sağlık verdiği sürece yaşı olmayan bir meslek. İnsanlara çok güveniyordum. Artık maddi olarak akıllandım. Nişantaşı’nda ev, Arnavutköy’de yalı, Bodrum’da yazlık, Asos’ta arsa, Pendik’te ev.16 yıldır çalıştıklarım gitti. Kendi emeğim olduğu için hepsine çok üzüldüm. İflas ettiğimde kimse ‘bu kadına yardım edelim, bir reklam olur, film olur, bir şeyini de kurtaralım’ demedi.

”EN ÇOK PARAYI SAKLAMBAÇ’TAN KAZANDIM”

Bu konuda mütevazı olmayayım ele alıp da ses getirmediğim rol pek olmadı. ‘Bu rolü ben neden kaçırdım’ dediğim hiç olmadı. Şu an çok olması gereken bir rolü oynuyorum.

Saklambaç elimize senaryonun verildiği bir oyundu. Rolümüzü ezberleyip oynuyorduk. İnsanlara bunun oyun olduğunu anlatamıyorum. En çok para kazandığım iş ‘Samlambaç’tı.