5053873217 [email protected]

Şafak Sezer´in yazdığı, yönettiği ve başrolde rol aldığı ´Kolpaçino 3. Devre´ vizyona girdiği ilk haftanın 3 gününde muhteşem başlangıç yaptı. ´Kolpaçino 3. Devre´ 3 günde 5.942.402 TL hasılat elde etti.

KOLPAÇİNO

TÜRKİYE’NİN EN İYİ OLMAYA ADAY GÖSTERİLİYOR

´Kolpaçino 3. Devre´ filmi Türkiye´nin en iyi komedi filmi olmaya aday gösteriliyor. Film 3 günde 484.404 seyirciyle 5.942.402 TL hasılat elde ederek haftayı lider kapattı.

FİLMİN KONUSU

Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu farkeder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA ŞAFAK SEZER VAR

Filmin yönetmenliğini Şafak Sezer yaparken oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ferdi Akarnur, Tuğba Melis Türk gibi isimler rol alıyor.