5053873217 [email protected]

Nurgül Yeşilçay en son rol aldığı dizisi, Kırgın Çiçekler’i geçemeyince ”benim üzerimden reyting peşine düştüler” dedi, Erkan Petekkaya çılgına döndü: Ne içtiği belli olmayan kadın, zavallı, çirkef…

”BEN ÇIKTIM REYTİNGLER DÜŞTÜ”

Bir zamanlar aynı dizide rol alan Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay’ın dostluğu paramparça oldu. Birlikte rol aldıkları diziden ayrılan Yeşilçay, önceki gün yaptığı açıklamayla dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’yı çılgına çevirdi.

Yeşilçay ve Petekkaya’nın rol aldığı dizisinin pazartesi akşamları atv’de yayınlanan “Kırgın Çiçekler” karşısında reyting alamadığını söyleyen Nurgül Yeşilçay, “Ben çıktım reytingler iyice düştü. Diziyi kurtarmak için Erkan’ın birine çamur atması gerekiyordu, o kişi de ben oldum.” dedi.

paramparça

Yeşilçay’ın konuşmasıyla reyting oyunu gün yüzüne çıkan Erkan Petekkaya, dün yaptığı açıklamalarla seviyeyi iyice düşürdü. Ağzını bozan yakışıklı oyuncu, eski partneri Nurgül Yeşilçay için şunları söyledi:

Nurgül Yeşilçay, ahlaksızlıkları yüzünden diziden kovulmuştur. Sonradan araya hatırı sayılı kişileri koyup, ‘Erkan ve yapım şirketi beni affetsin’ diye yalvaran zavallı bir çirkeftir. Biz o kadın bir evlat sahibi olduğu için 1 buçuk senedir yaptığı ahlaksızlıklara göz yumup sineye çektik.”

”KADIN ŞİDDETİ GÖRDÜM”

Erkan Petekkaya, güzel oyuncunun kendisi için söylediği “Sen kendi erkekliğini benim kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın” sözleri karşısında ise “Kadın şiddetine maruz kalan bir erkeğim” dedi.