5053873217 [email protected]

Kanal D’de Pazar akşamı yayınlanacak olan Kısmetse Olur eleme gecesi ile Star TV’de ilk defa ekrana gelecek olan Tolga Çevik’in yeni programı Müdür Ne’aptın programları yayınlanmadı. Kanal D ve Star TV’de her iki program yayın akışından çıkartıldı.
TV DİZİ
Lig TV, Beyaz TV ve NTV Spor’daki futbol programları Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrasında yayınlanmadı.
Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması sonrasında futbol programları yayın yapmadı. Ntvspor’da Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay “%100 Futbol” programına çıkmazken, Beyaz TV’deki “Beyaz Futbol” programı da yayınlanmadı. Lig TV’deki “Maraton” programı ise Vitor Pereira’nın açıklamaları sonrasında yayını erken kapattı. Fenerbahçe’de 3 futbolcu, Kayserispor’un hocası Hakan Kutlu’nun açıklamalarından sonra maçın özetini yayınlayan Maraton programında Şansal Büyüka programı erken bitireceklerini belirtti.

PAZARTESİ HANGİ PROGRAMLAR YAYINLANMAYACAK?

Türkiye’yi yasa boğan Ankara’daki saldırı sonrasında, Pazartesi günü de tv kanallarının yayın akışlarında değişikliğe gidildi. ATV’deki Esra Erol, Fox TV’deki Zuhal Topal ve Star TV’deki Evleneceksen Gel programlarıyla, TV8’de sabah yayınlanan Aramızda Kalmasın ve Kanal D’nin magazin programı Renkli Sayfalar da Pazartesi günü ekrana gelmeyecek.