5053873217 [email protected]

Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen Boğaziçi Balosu’nda 2.3 milyon TL bağış toplandı.

Boğaziçi Balosu’nda 2.3 Milyon TL Bağış Toplandı

img_4847.jpg
Boğaziçi Üniversitesi’nin bu yıl üçüncü kez düzenlediği Boğaziçi Balosu, Çırağan Palace Kempinski’de yapıldı. Cem Yılmaz’ın da aralarında olduğu yaklaşık 500 davetlinin katıldığı gecede 2.3 milyon TL bağış toplandı.

CEM YILMAZ’LA YEMEK 300 BİN TL

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen balo, iş ve sanat dünyasını buluşturdu. Baloda Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine burs sağlamak ve araştırmalara destek için bağış toplandı.

Gecenin sunuculuğunu Jülide Ateş İskeçeli’nin üstlendiği gecede, üniversite kampüsü içinde bulunan mekanlara isim vermek için yarışan mezunlar, tarihi salon Albert Long Hall, Dodge Hall ve Sinema Salonu’ndan koltuk satın alarak katkıda bulundu. Müzayede en ilgi çekici bağış alternatifi Cem Yılmaz ile yemek oldu. Ünlü komedyenle yemek yiyebilmek için yapılan geleneksel açık artırma 300 bin TL ile sonuçlandı. Yılmaz’la yemeği LİMAK Holding, İstanbul Portföy ve Leon Mizrahi satın aldı.

CEM YILMAZ’A PLAKET SUNULDU

2 milyon 300 bin TL’lik bağış toplanan gece, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubunun Jazz performansı ile son buldu.

Boğaziçi Üniversitesi mezunu Cem Yılmaz’a, bugüne kadar kuruma yaptığı katkıları nedeniyle bir plaket sunuldu.

Balonun bu yılki onur konuğu, finans dünyasının duayen ismi, Boğaziçi Üniversitesi’nin 1972 yılı mezunlarından Burhan Karaçam oldu.

Eşi Mirgün Cabas’la baloya katılan Tuba Ünsal üzerindeki kürk için, “Sakın gerçek sanılmasın hemen söyleyeyim, imitasyon!” dedi.