5053873217 [email protected]

Sosyal medyada paylaştığı çıplak fotoğraf sonrası yoğun eleştiriler alan Kim Kardashian’a kardeşi destek olmak için 18 yaşındaki kardeşi Kylie Jenner de soyundu.

KİM
Kim’in Kardeşi Ablasına Destek İçin Çıplak Poz Verdi
Kylie Jenner, Kim Kardashian’ın büyük tartışmalar çıkaran çıplak selfie fotoğrafı sonrası ablasına destek olmak için yarı çıplak bir fotoğraf paylaştı. 18 yaşındaki Kylie, çarşamba günü Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta ablası kadar cüretkar olmadı. Kim Kardashian’ın çırılçıplak selfiesi iki siyah şeritle sansürlenirken, daha tedbirli olan küçük kardeş Kylie iki siyah parçadan oluşan bikinisiyle poz verdi.

ABLASINA DESTEK İÇİN SOYUNDU

İki kız kardeş de banyo aynasının karşısına geçerek IPhone’larıyla aynı pozu verdi. Lakin stil ikonu olan abla Kim Kardashian açılara dikkat etmiş kardeşi Kylie gibi kirli havlularını kadrajın içine sokmamıştı. Kylie, ablası Kim’in paylaştığı çıplak pozu sonrasında gelen yoğun tepki dolu mesajlar üzerine ona destek olarak güzel hatlara sahip vücudunu çekinmeden paylaştı. Ablası hakkında yapılan olumsuz yorumlara sinirlenen küçük kardeş, Kim’i ‘Efsane’ olarak niteledikten sonra; “Bir kişiyi yargılamadan evvel onunla her gün yürüyün” satırlarını yazdı.