5053873217 [email protected]

Türkücü İzzet Yıldızhan 8 çocuğuyla röportajlara konu olunca objektifler ona döndü. Peki İzzet Yıldızhan’ın evlenmeden çocuk yaptığı kadınlar kimdir?

 

İzzet Yıldızhan 3 çocuk sahibi olduğu ilk kadın Nilüfer Hanım… 1992 yılından beri beraber olduğu Nilüfer Y.’den olma Veysel Efe (d.2005) Mustafa ve Ali Yuşa adında 3 oğlu var. İzzet Yıldızhan’ın hayatında 24 yıldır bulunan Nilgün Hanım da diğer kadınlar gibi nikahlı değil. Nilgün Hanım katıldığı bir televizyon kanalında ‘nikah’ konusunda şunları söylemişti: “3 tane evladım, benim nikahım. İzzet Beyi çok seviyorum. Çok iyi bir eş değildir ama iyi babadır.”
İKİ KIZINDAN BİRİ İKİNCİ KADINDAN

İzzet Yıldızhan birlikte olduğu kadınlara resmi nikah kıymadığı gibi imam nikahı da yapmıyor. O kadınlardan biri de Suriye asıllı Gizem İ. … Gizem Hanım’dan da 2005 yılında Sevgi isminde bir kızı oldu. Kamuoyunun önüne hiç çıkmayan Gizem Hanım, İzzet Yıldızhan Ankara’da bir otelde hayat kadınları ile fuhuş olayına ismi karışınca ilk kez konuştu.
“İZZET’İN NE EŞİ NE SEVGİLİSİYİM”

O dönemde medyaya konuşan Gizem Y. şunları söylemişti: “Ben İzzet’in üç eşinden biri değilim. Çünkü ben şu an İzzet’in ne karısı, ne sevgilisiyim. Zaten ne resmi nikâh ne de imam nikâhı yaptırmıştık. 6 yıldır da kendisiyle birlikte değilim. Sadece kızımız Sevgi ile ilgili konularda görüşüyoruz, o kadar. Ne onun hayatı beni, ne de benim hayatım onu ilgilendiriyor. Sadece çocuğunun annesiyim.”

KLİBİNDE OYNADI ÇOCUK YAPTI

İzzet Yıldızhan’ın hayatında yer alan üçüncü kadın ise bir mankendi. Ajda Ballıkaya , İzzet Yıldızhan’ın bir klibinde rol almıştı. İzzet Yıldızhan’ın Suriye isimli bir kız çocuğu dünyaya getiren Ajda Ballıkaya, mankenlik kariyerini de noktaladı. Suriye, İzzet Yıldızhan’ın annesinin adıydı.
2005 YILINDA 3 KADIN 3 ÇOCUK

İzzet Yıldızhan 2005 yılında üç kadınla birlikte ilişkisini devam ettiriyordu. Bunun ispatı da o yıl dünyaya gelen çocuklarıydı. Her üç kadından da 2005 yılında 3 çocuğu oldu. Bunların ikisi kız biri erkekti.
İZZET YILDIZHAN